Първият випуск със засилено изучаване на английски отлетя от Професионалната гимназия

    Първият випуск на ПГСС „Васил Левски“ приет след изпит, със засилено изучаване на английски език днес напусна ученическата скамейка. Три паралелки зрелостници са на прага на житейските изпити и радости.

    Един родител, един класен ръководител и един абитуриент, събраха в думи благодарности и пожелания от името на родители, ученици и учители.

    „Благодаря ви, че поведохте децата ни през коридорите на познанието... и за това че освен учители бяхте техни родители – каза майката Диана Панайотова. По учителски Венета Кичукова се опита да предаде мъдростта трупана през годините: „Бъдете нежни като цвете когато трябва да сте мили и силни като буря, когато трябва да отстоявате принципите си – каза тя.

    Най- развълнувана от трите, които се обърнаха към присъстващите, беше Антония Дафчева. Тя предаде емоциите си, благодарностите към учителите и думите за сбогом към тях и съучениците си.

    Знамето на Професионална гимназия по селско стопанство „Васил Левски“ от днес е в ръцете на Даниел Киряков, Гергана Манолова и Елена Маджева.

    След ритуала момчетата от класа по механизация понесоха класния си Диневски на ръце.

    Тържеството по изпращане на абитуриентите завърши с хора и много снимки с любими учители.

    Теодора Кирякова

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини