"Борислав" посреща "Асеновец" в първи мач от пролетния дял

    Всички на стадиона! Това е апелът на футболния клуб „Борислав“. Утре с мач срещу „Асеновец“ – Асеновград от 14.30 започва пролетният полусезон на бориславци. За всички фенове Костадин Момчилов е приготвил по един специален вестник, в който ще могат да намерят програмата на отбора през пролетния дял на първенството.

    Днес подготвителният период на отбора на „Борислав“ за новия полусезон в Югоизточната „В“ група приключи с водосвет.  Преди началото на последната тренировка отец Георги освети съблекалнята на тима и благослови футболистите преди първата среща.

    За да повдигне духа им, той им припомни притчата за Давид и Голиат и ги призова никога да не губят вяра в успеха и им пожела здраве и успехи.. Капитанът и най- опитен футболист в отбора Пейо Батинов раздаде пита. Треньорът Светослав Цольов поднесе на възпитаниците си изненада - 2 торти украсени с емблемата на „Борислав“.

    Това създаде отлично настроение у футболистите и последната тренировка протече сред шеги и закачки, а след това Цольов заведе отбора на кино в Пловдив.

    Теодора Кирякова

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини