"Шипка 99" АД набира мъже и жени за работа в производството

    Над 50 работници трябва да бъдат назначени в „Шипка 99“АД през следващите 2 години, като началото ще бъде поставено веднага. Търсят се хора за товаро-разтоварни дейности, шофьор на бус и мотокар, опаковане на готов продукт и други дейности, свързани с всекидневните процеси във фирмата.

    Нуждата от нови служители е породена от увеличения обем на произвежданите продукти, както и от плануваното разширение на цеховете за топено сирене и кашкавал от краве мляко, както и построяването на модерна инсталация за производство на био газ, която ще оползотвори цялото количество отпадни води, генерирани на територията на предприятието, като ги преработи и пречисти и по този начин ще спомогне за опазването на чистотата на околната среда в общината. Плануваните инвестиции са вече факт и започва работа по тяхното реализиране в най-кратки възможни срокове.

    В момента във фирмата работят около 60 човека, постоянно заети, главно от района на Първомай и околните села. Тенденцията е те да нараснат до 100 - 110 души поетапно до началото на 2018 година.

    Производството на традиционно български, високо качествени продукти намира добър отзвук на международните пазари и "Шипка 99" АД залага на качеството като дълготрйна стратегия за развитието си.

    Молби и автобиографии се приемат на портала на фирмата на адрес: гр. Първомай, ул. "Васил Левски" №47.

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини