„UFO” на „Большой Московский Цирк” идва в България (видео)

    „Большой Московский Цирк” няма еквивалент в света и предлага неповторимо зрелище за малки и големи. Неговата програма „UFO” представя друго измерение на всичко видяно досега на световната циркова арена.  

    “UFO” е извънземно шоу, чийто сюжет се развива на борда на огромен космически кораб. Неволен гост на кораба се оказва човек от планетата Земя, похитен от обитателите на чужди галактики. Попадайки на кораба, пленникът се запознава с инопланетяни и извънземна цивилизация и разум. Зрителите на това фантастично, цирково шоу могат да очакват приключения, полети на космически кораби и неидентифицирани летящи обекти под купола на цирка, срещи със загадъчни същества, циркови номера на ръба на човешките възможности в изпълнението на акробати, гимнастици, жонгльори, клоуни и други артисти. Авторска музика изпълнена от жив оркестър, опасни каскади на височина 20 м, невероятни светлинни и лазерни инсталации, съвременни звукови и видео технологии, създаващи дълбоки пространствени усещания за космически полет, планетарни образи и галактически пейзажи. Всичко това и много друго в новото шоу "UFO".

    „Нечовешки възможности” ще покажат най-добрите циркови артисти в Русия с награди от Монте Карло. Някои от участниците са - едни от най - високите жени в света – сестрите Людмила и Тамара Титченкови, един от участниците в закриването на параолимпийските игри в Сочи - Виктор Кочкин, най – гъвкавият човек в Русия – Алексей Кузмин, представител на една от най – старите циркови династии – клоунът Адам Талин и мн.др. Общият брой на хората в тази мащабна продукция превишава 100 човека, а реквизитът нужен за построяването на сцената и космическия кораб е с тежест 15 тона!

    Двучасовите представления в България са на 5 март, 2016г., София „ Арена “Армеец” и 8 март, Русе “Булстрад” Арена”. Организатори са DEGRIS EVENTS.

    Билетите се разпространяват в мрежата на Евентим http://www.eventim.bg

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини