"Борислав" отпадна от Турнира за купата на България

Мечтата „Борислав“ да срещне ЦСКА по пътя за Купата на България беше разбита вчера от „Атлетик“ - Куклен. Така, с резултат 0:3 безславно приключи участието на първомайци в турнира тази година. Само преди 24 дни, по време на предсезонната си подготовка „Борислав“ се наложи над кукленци. Този път, като домакини, те започнаха много мотивирано двубоя. Натискът на Атлетик даде резултат още в десетата минута. 19-годишният Никола Праматаров откри резултата. В края на полувремето падна и второто попадение. Класическото 3:0 беше оформено в края на мача. За целия мач, първомайци не създадоха нито едно положение.

Силно огорчен беше и треньорът Димитър Янчев: „Не е срамно да отпаднеш, но е срамно да стане по такъв начин. Участието ни в този турнир беше, за да се даде шанс на младите и по-рядко играещи футболисти да се развиват, да покажат на какво са способни. А видяхме бездушна и безобразна игра, почувствах се подведен. Така не се защитава фланелката! И ако трябва да се вземат някакви мерки, то първо ще се разделим с тях.“

От турнира отпадна и другият представител на „В“ група - „Асеновец“, които отстъпиха на Вихър (Строево). Така областният финал ще е между отбори от „А“ областна група - Вихър (Строево) - Атлетик (Куклен).

Теодора Кирякова

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини