Учредиха структура на „Движение 21“ в Първомай

    Бившият кмет на община Първомай Тодор Баръмов беше избран за председател на новоучредената местна структура на ПП „Движение 21“. На събранието присъстваха над 50 ентусиасти и заместник- председателят на „Движение 21“ Симеон Славчев и председателят на ревизионно-контролната комисия Лидия Чорбанова. Организационен секретар на първомайската организация ще бъде Ангел Панайотов.

    Със създаването си местната структура започва да се готви и за предстоящите избори, но за конкретни кандидатури е рано да се говори- каза Баръмов. За сега той определя амбициите на поделението като желание за участие в обществено – политическия, икономическия и социалния живот на общината. Убеден е, че на есен ще имат спечелени поне 3-4 места в Общинския съвет и още толкова кметове по населени места. Баръмов изрази разочарование от партньорите си на миналите избори от “Коалиция за Митко Хубинов“ заради гласуваните от тях заеми на стойност над 6 милиона лева. Сега предстои да бъдат обсъдени възможните кандидати и в началото на месец август ще бъде проведена конференция, на която имената ще станат известни.

    Членовете на новата структура на партията на Татяна Дончева ще търсят диалог с представители на гражданското общество, с други политически сили, ще обсъдят възможностите за подкрепа и коалиране.

    Теодора Кирякова

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини