Велосипедист пострада на кръстовище, шофьорът не спрял на “Стоп”

Около 16.00 часа вчера в дежурната на управлението е получен сигнала за пътно-транспортното произшествие на кръстовището между улиците “Княз Борис I” и “Кочо Честименски”. Лек автомобил Фолксваген, управляван от И. Т. /20 год./ от Първомай, не спира на знак “Стоп” и удря движещия се по път с предимство 63-годишен свой съгражданин на колело. Пострадалият велосипедист е откаран в болнично заведение без опасност за живота и му е оказана медицинска помощ. Няма данни за употреба на алкохол от участниците в произшествието.

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (7)

  • 1
    Ка
    Кай
    15 0
    14:59, 7 юни 2015
    Стига с тия инициали тоя име няма ли си стига с тия комунистически изпълнения.
  • 2
    Ба
    Бай Иван_1433680027
    2 0
    15:15, 7 юни 2015
    крайно време е да го махнат тоя стоп, така ще може да ускоряваме още от завоя на ул.Орфей че и по рано!
  • 3
    Това не е от не знание на правилника. Това е психо-проблем на шофьорът!
  • 4
    Хр
    ХРИСТО
    1 -2
    17:48, 7 юни 2015
    Никъде в европа няма кръстовища , каквито има в Първомай......смешни сте аххах
  • 5
    Го
    гойко митич
    4 0
    19:43, 7 юни 2015
    Вие не разбирате ли че живеете в дивия запад/погледнато от изток/ и в дивия изток/погледнато от запад/. България скоро ще стане страната на идиотите тоя си е мислел че като е с кола и е голяма работа. От доста време се забелязва че у нас всеки разсъждава така-като е с голямо превозно средство и пътя е негов.Нито кръстовищата са виновни в тоя случай нито горкия велосипедист. Проблема е че в България се дават книжки на хора които са идиоти и това може да се докаже но срама ще е голям след това.
  • 6
    6o
    6ofer
    0 0
    22:01, 7 юни 2015
    НЯКОЙ да е видял ****** в учебна кола???????????!!!!!!
    • Го
      гойко митич
      2 0
      22:30, 7 юни 2015
      А някой да е виждал ИДИОТ в учебна кола аз съм виждал много и вие сте ги виждали но се правите че не съществуват докато не ви блъснат или блъснат някой ваш близък. Всеки трети водач на мпс в България независимо дали е ****** българин турчин или еди какъв си е пълен ИДИОТ. Затова ние без да водим класическа война сме си направили една гражданска война по пътищата. Но тъй като воюват идиоти принципа е всеки за себе си и всеки против всички.
Последни новини