Откриха скелет в стар кладенец

Човешки скелет е открит снощи в Благоевград, предполага се, че останките са на изчезнал и обявен за издирване преди една година 39-годишен мъж, съобщава БГНЕС.

Останките намерил собственикът на земеделска земя в района, който решил да почисти стар бунар, намиращ се в имота му. Когато започнал да чисти кладенеца се натъкнал на разложил се труп, от който били останали само костите и обувките.

През цялата нощ районът се охранява от патрул на Второ РУП-Благоевград. Още снощи е направен първоначален оглед, а днес предстои повторен оглед и изваждане на скелета от бунара.

Предполага се, че останките са на изчезнал преди година и обявен от близките му за издирване 39-годишен мъж от жк "Струмско", живущ на ул. "Броди". Той работил при местен фермер, който отглежда животни и произвежда на млечни продукти. Чифликът на фермера е от другата страна на шосето, където е открит скелета, в района на Животинския пазар.

39-годишният мъж работил при фермера, но бил освободен, тъй като злоупотребявал с алкохол. Малко след това изчезнал и бил обявен за издирване. От година по молба на близките му, изчезналият, чийто баща се казва Сталин, е издирван в района, по поречието на реките Струма и Бистрица, както и в землищата на съседните села Мощанец и Покровник.

Работата по установяване чий са останките и как са се озовали в изоставения бунар, продължава. Също тепърва ще се установява дали става дума за убийство или нещастен случай. От трупа ще бъде взета ДНК и сравнена с тази на родителите. От мъка по изчезналия си син майка му се е поболяла, бащата също.

Източник: http://www.standartnews.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини