"Борислав" излиза на "поправителен". Футболистите почитат д-р Желязков

Д-р Енчо Желязков

Първомайските футболисти загубиха всичко, което можеха да загубят и са изправени пред мача на истината. Утре, 4 април, от 17 часа на градския стадион излизат за последна „поправка“ срещу прекия си съперник - „Вихрен“ - Строево.

След подновяване на първенството, „Борислав“ набързо загуби 8 точки – един равен и два загубени мача. Последният – от миналата събота срещу „Атлетик“ с 0:2. Треньорът Димитър Янчев оправдава момчета с грубата игра на съперника и необективния съдия, но самият той признава, че играта им не върви.

Предстои мач, в който трябва да се хвърлят всички сили. Строевци са на 5 точки зад чернобелите, но са кандидати за баражите за влизане във „В“ група. Хубавото е, че вместо на техния стадион, както е по програма, мачът ще се играе в Първомай. Бориславци не бива да се успокояват и с това, че предстоящите срещи на „Вихър“ се очертават като по – трудни.

На мача утре първомайци ще излязат с черни ленти и с минута мълчание ще отдадат почит на д-р Енчо Желязков. Докторът респектиращо дълъг период -37 години - е бил неотлъчно до отбора по време на всичките му срещи. Д-р Желязков ни напусна на 20 януари 2015 година.

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини