Учителка в секс афера с 15-годишен

30-годишна учителка по математика, преподавала в средно образователно училище в град Плант в американския щат Флорида е обвинена в това, че е правила многократно секс с най-малко един 15-годишен свой ученик. Мегън Конърс е правила секс „много пъти“ с 15-годишния училището Туркей Крийк, съобщават от офиса на шерифа на окръг Хилсбъроу.
Конърс е обвинена в сексуално насилие, непристойно поведение и непристойни контакти, съобщава The Tampa Tribune. От полицията казват, че Конърс започнала порочната връзка с момчето през януари. Първо тя само го целувала.

С напредъка на връзката Конърс и ученикът започнали да правят секс по време на часовете в празни училищни стаи. Конърс е използвала административната си власт, за да извежда момчето от часовете, за да се срещат насаме.

От полицията казват, че Конърс веднъж закарала ученика с колата си до дома му, където двамата се занимавали със секс в стаята на малолетния. Разследване предстои да установи, дали жертва на похотливата даскалка са станали и други ученици.

Конърс ще бъде уволнена от училището и може да изгуби лиценза си за преподаване. „Разочаровани сме. Имаме толкова много учители, които се справят чудесно с работата си. Тази учителка не е показвала по никакъв начин, че такова нещо може да се случи. Шокиращо е“, заявиха от училищната администрация в петък вечерта.

Източник: Блиц

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини