Мъжки признания: Какво искат те от жените?

Само червена рокля и мръсотийки?

Има мъже, които не се притесняват да застанат пред нежната си половинка и да споделят какво искат от нея, но има и такива, на които не им стиска.

Какво харесват силните половинки и какво искат от нас – разберете в следващите редове:

Да се грижим за фигурата си

Мъжете може да не умеят да изразяват чувствата си добре, но трудно могат да скрият какво им харесва и какво не. Тяхната слабост са жените, които изглеждат секси и поддържат фигурата си.  Ето защо трябва да покажете на своята половинка, че и вие отделяте достатъчно време за себе си. Една потяща се жена във фитнес залата е изключително привлекателна за мъжете, тъй като това означава, че тя се интересува от фигурата си и винаги се старае да изглежда перфектно за своя мъж.

Да се обличаме в червено

Нещо толкова лесно, а така желано от мъжете. Червеното може да ги влуди! Червеното е цвят, който повечето мъже намират за адски секси. И това в действителност е доказан факт.

Една жена е била помолена да се облече в различни цветове и нейни снимки са показани на няколко мъже, които са били помолени да оценят снимките на база на това колко секси изглежда жената с различните дрехи. Много голяма част от мъже са харесали най-много снимките, където жената е облечена в червена рокля.

Така че, избирайте този цвят по-често – купете си ново бельо, рокля или други секси дрешка, задължително в червено. Ще видите колко доволен ще остане партньорът ви!

Да ухаем приятно

Миризмата е много полезен инструмент, който можете да използвате, за да подлудите вашия човек.  Сред многото различни аромати, които привличат мъжете, доказано е, че миризмата на тиквен пай има най-бърз ефект върху силния пол. Освен нея, миризмата на лавандула също може да омагьоса мъжете ни. Така че това са ароматите, на които трябва да наблегнете. Не забравяйте, че парфюмът е вашият най-добър приятел и никога не трябва да се разделяте с него.  Изберете нежен, приятен и много свеж аромат. Неприятната миризма или прекалено силната може да отблъсне мъжете.

Да се усмихваме и смеем повече

Кой харесва намусени и вечно криви жени? Никой! Доказано е, че мъжете могат да се влюбят в усмивката на една жена. А смехът на любимата  може да ги накара да се почувстват най-щастливите на света.

Приятният женски смях дори може да възбуди мъжете и те да ви подарят един страстен и много бурен секс.

Една от причините, посочена в подкрепа на това странно обстоятелство е, че когато жената се смее силно, мъжете понякога асоциират  този звук с правенето на любов. Така че, докато вечеряте с любимия човек или точно  преди да си легнете, е добре да си говорите нещо смешно и забавно, което ще ви накара да се смеете с глас.  Продължението ще е под завивките и повярвайте ни ще бъде запомнящо се!

Да му казваме по-често, че го харесваме

Понякога жените се страхуват да се отпуснат и да покажат колко са луди по мъжа, с когото излизат. Голяма грешка! Мъжете също обичат да бъдат ухажвани и колкото по-често им казвате, че ги харесвате и желаете, толкова повече точки си трупате.

Когато не сте достатъчно изразителни в показването на чувствата си, партньорът ви може да приеме това като знак, че не се интересувате достатъчно от него.

От друга страна, ако му кажете, че го харесвате, това мигновено може да го възбуди.

Не е нужно да правите нищо друго, за да докаже любовта си към него... просто го изречете!

Да говорим мръсно

Най-често мъжете са единствените, които говорят в леглото. Жените се отдават на страстите и много рядко може да  произнесе някоя-друга мръсна думичка.

Всеки мъж обаче тайно желае неговата жена също да поеме инициатива и да се отдаде на някой палав разговор или други подобни действия.

Може би повечето жени се притесняват да се отпуснат, но все пак вие сте насаме с партньора си. Щом можете да се държите мръсно, защо пък да не говорите мръсно.

И ако това ще възбуди още повече вашата половинка, какво лошо има?

Източник: http://iwoman.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини