Трябва ли жените да се досещат какво не харесват мъжете?

По природа мъжете са неразговорчиви и рядко  споделят какво не им харесва. Затова всяка жена трябва сама да разбере  какво в поведението и отношението й може да подразни мъж, съветват  психолози и познавачи.

Визуалното впечатление

Жената трябва да изглежда привлекателно, да се облича добре, да се грижи  за външността си и да прави добро впечатление. Не е редно да се облича  предизвикателно, да слага много грим и да се държи вулгарно. И си  сложете парфюм, който винаги ще напомня за вас, съвeтва на свой ред  sex-news.ru.

Взаимоотношенията

От женските забележки мъжкото самолюбие страда често. Затова попитайте  или кажете нещо само веднъж и повече не напомняйте. Може просто да  попитате мъжа в какво е настроение, но не го разпитвайте. Ако поиска,  той сам ще ви разкаже.

Чисто женски грешки

Заради емоционалността си жените са готови да обвиняват мъжете във  всички неприятности и неуспехи. И не подозирайте мъжете в каквото и да  било. Женските подозрения много обиждат, дразнят, нервират и тласкат  мъжете към ненужни постъпки.

Сексът е важна част от живота на мъжа

Мъжът непременно  ще обърне внимание на това, което вие не желаете в  интимните отношения. Внимателно подбирайте думите и прозвищата на  отделните части на тялото. Това, което за вас е забавно, за него може да  звучи обидно. Правете секс с пълно отдаване и не симулирайте оргазъм.

Източник: actualno.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини