Баща наби персонала на детска ясла, за да вземе 2-годишния си син

Екшън в детска ясла, баща наби персонала и отвлече двегодишния си син. Това стана в гоцеделчевското село Абланица. Мъжът взел детето си без знанието на майката, с която са разделени от 2 месеца, съобщава НоваТВ.

Екшънът се разиграл в забавачката, когато четирима души влизат и търсят малкия Мерт. Сред тяхса бащата и бабата на детето. Дежурният персонал им отказал съдействие и бабата започнала да буйства.

„Докато отида при шефката, тя дойде и ме сбута във вратата на шефката и почна да ме бие. Същата жена, която идва и почна да бие с юмруци по шефката. И аз поисках да я хвана и в същия момент извикахме домакина и почнахме да крещиме", разказа лелката Фатима Терзиева.

„И се намесих и стана мелето. Носеха две бухалки, един бокс и мисля, че и газово оръжие накрая изкараха", спомня си Ибраим Асанов, домакин в детската ясла.

До преди месец малкият Мерт живеел в казанлъшкото село Шейново заедно с родителите си Юсеин и Севин. През декември, обаче двойката се разделила и майката избягала с детето си в родното си село Абланица.

Повече от месец бащата не виждал сина си. До деня, в който решил да си го върне. Майката на Мерт - Севин разбрала за случилото се от работещите в детското заведение и изпаднала в шок.

„Надявам се детето ми да се върне при мен, да получа родителските права", казва майката Севин Ханьова.

В момента малкият Мерт се намира в родното си село заедно с баща си. По сигнал на майката днес социални посетиха дома му. Бащата отказа коментар.

„Детето е изключително спокойно и обгрижвано. Задоволени са всичките му потребности. Не е имало агресия от страна на бащата. Единственото нещо, което той ни каза е, че там са ги посрещнали с бухалки", обясни Даниела Русева от отдел Закрила на детето в Казанлък.

Къде ще живее детето, предстои да отреди съдът.

Източник: news.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Кр
    Крум
    0 0
    11:08, 15 яну 2015
    въпроса сега е тези "български граждани" турци ли са или турски ц*****?
Последни новини