Майката на първото бебе за 2015 г. избяга

Майката на първото бебе, проплакало в бургаската МБАЛ за 2015 година, избяга часове, след като роди дъщеричката си Иванка. Шефът на родилно отделение д-р Антонио Душепеев каза, че болницата ще има административни грижи за детето, то ще остане под наблюдение на неонатолозите, за да се даде време за евентуална възможност майката Катя да разсъди и да се върне, съобщава СКАТ ТВ.
Катя е от Средец, тя е от цигански произход. Зарязала е бебенцето си като си е тръгнала от болницата.

Припомняме, че момиченцето Иванка се роди в 4,45 сутринта на 1 януари. Бебето се е родило 2,750 кг и 49 см, а Катя е била в добро здравословно състояние

Източник: http://www.24chasa.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    12
    123
    20 -2
    14:23, 2 яну 2015
    Абе хора, опомнете се. Кой ви е казал , че ******* може да разсъждава. Ами единственото разсъждение в главите им е , от къде и как може да се изкарат пари без работа и от къде може нещо да се открадне. Като как си представяте циганката да дойде и да каже че е размислила и си взима детето за да го гледа ей така за няма нищо. Това граничи с фантастиката. Прав беше лидера на "патриотите" като каза , че инстинкта им е на улични кучки, та и по- лош, защото кучката се грижи известно време за малките си а тази го ражда и го захвърля като непотребна вещ.А нека някой от защитниците на ромите (циганите)каже , че не съм прав. Ще го попитам колко изоставени циганчета е осиновил , за да облекчи живота им.Много е лесно да застанеш от страни и да даваш акъл без да ти се налага да правиш нищо повече. С "не знам как е , но и така не е " не става .Щом казваш "не е така " трябва да дадеш рецепта какво да се направи, иначе и празнодумство.
Последни новини