Дистрибутор е бил убит на път за Първомай

Директорът на Полицията в Стара Загора Иван Чолаков е потвърдил, че край село Плодовитово е намерено тялото на убит мъж на възраст 35-40 години:

"Категорично се разследва убийство и не може да става дума за катастрофа или случаен инцидент"- цитира думите му и сайтът dir.bg.

По разказа на полицейския шеф дистрибуторът е тръгнал с натоварен пикап в посока Първомай, където е бил очакван от клиенти. След като вчера не се появил те започнали да звънят във фирмата и да си търсят заявената стока. Тогава е подаден и сигнал в полицията. С  помощта на GPS- устройство служебният автомобил е бил открит край Плодовитово още вчера, а днес и  тялото – в нива в района на селото.

Шефът на старозагорската полиция допълни, че се работи по три версии за убийството, но отказа да каже какви са те. Със сигурност обаче нападението не е било с цел грабеж, защото стоката и парите, които дистрибуторът носел в себе си, били непокътнати, съобщи "Трафик Нюз".

Убитият е служител на голяма търговска компания от Южна България, която от скоро е на пловдивския пазар. Основната дейност на фирмата е търговия на едро с  месо и млечни продукти. Компанията има и собствена марка. 

По случая е образувано досъдебно производство в Окръжна прокуратура-Стара Загора.

Източник: http://www.dir.bg/

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ec
    eco-clima
    15 -1
    22:03, 11 дек 2014
    Пълни глупости,минал е през Първомай,на път за чирпан,и не е карал месо,а алкохол.На кой да кара месо,на Маго,или на Диков...
Последни новини