Абитуриенти са победителите в кампанията "Моят клас"

12 а клас на СОУ „Проф.д-р Асен Златаров“ спечели кампанията „Моят клас – 2014“. Инициативата на Пеньо Запрянов и съучениците му Христо Цветков и Атанас Колев се провежда за втори път и предизвика учениците от първомайските училища да поставят своя снимка в албум във Фейсбук и да съберат колкото е възможно повече лайкове.

9 класа от четири училища се включиха в надпреварата и безспорният победител стана класът на Радка Муратева, събрал 1546 „палци“. Техни подгласници станаха 12а от ПГСС с класен ръководител Севдалина Йорданова и 8а от СОУ с класен – Ваня Георгиева.

Тази година наградата беше ясна от самото начало – победителят получи 3 ваучера на стойност по 100 лв, с които могат да закупят нещо за класа, да предоставят за благотворителност и да се забавляват. За тях имаше и торта с глазура- снимката на класа. Класираните на второ място получиха бяла дъска за съобщения, а третите – коркова. „Тук можете да напишете на класния си къде сте когато той ви търси“ - пошегува се Пеньо Запрянова. Победителите разказаха за себе си в кратка фото- презентация, от която стана ясно, че са с най яките момичета и момчета, че умеят да се забавляват, да пеят, танцуват, свирят, че са добри спортисти и имат най – готината класна. Най – малките участници бяха първокласниците на Венче Колева от ОУ „Св.св. Кирил и Методий“. Всички класове получиха фотография и стъклена топка за елха, която да им напомня за събитието.

Снимката на победитлите

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини