19 °C

Жена падна и предизвика суматоха в центъра на Първомай

Жена падна до градинката пред сградата на „Асклеп“ и си разби лицето. Това предизвика суматоха. Преминаващи наблизо жени я положиха да легне, спазвайки правилата за първа помощ те не се опитаха да я вдигат и местят. Работещите в близката аптека се обадиха на 112 за помощ. Много от първомайци, излезли по това време в обедна почивка, предложиха помощта си. Повечето бяха съпричастни и готови да помогнат.

„Разпитваха ни как се казва и на колко години е – сподели един от обадилите се на спешния номер -  Тези кол центове са много вредни. В нашия град се познаваме. Ако се обадя на диспечера на Спешна помощ, няма да е нужно да ме проверява дали говоря сериозно или си правя майтап и там ще са сигурни какво се случва. И като кажа „Асклеп“ ще знаят къде да дойдат. А сега - дай адрес, дай обяснения... А когато случаят е такъв като този - да не познаваш човека – става още по – объркано. Само можем да предполагаме какво се е случило.“

Жената споделила, че преди да падне пред очите ѝ всичко заплувало. По лицето си имаше рани и потекла от носа кръв. Оплака се от силна болка в едната ръка и се предполага че е счупена.

15 минути по – късно линейката все се появи. Фелдшерът и шофьорът ѝ помогнаха да се качи в колата и бързо потеглиха към Спешния център.

Няколко минути по- късно с включена сирена се появи и полицейски автомобил. Част от свидетели обясниха, че жената е откарана и служителите на реда отпрашиха в същата посока.

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (11)

 • 1
  33
  3355
  19 0
  14:57, 11 ное 2014
  Дай боже да е добре жената!
  • Ту
   туту
   5 0
   06:10, 12 ное 2014
   Добре е жаната,вече си е вкъщи.
 • 2
  Aa
  aaa
  13 -7
  16:29, 11 ное 2014
  папарак кирякова е на всеки километър поне кажете някаква добра новина
  • 19
   1914
   6 -3
   17:33, 11 ное 2014
   Хубаво е, са казали по-умните хора, и препоръчително, когато не можеш да кажеш нещо хубаво, просто да замълчиш. :)
 • 3
  Ка
  Калинка Авджиева
  21 -3
  21:11, 11 ное 2014
  От години чета Parvomai net и ако не се лъжа е единственото издание което ни информира навреме за случилото се в общината.Така че за всичко това си мисля че трябва да сме много благодарни на г-жа Кирякова

 • 4
  Mi
  Mincho_1415735874
  0 -7
  21:54, 11 ное 2014
 • 5
  Te
  tedi ivanova
  1 0
  14:57, 12 ное 2014
  bravo na paparak kirqkova
 • 6
  Te
  tedi ivanova
  0 -1
  14:58, 12 ное 2014
  :)
 • 7
  Па
  паромаец
  0 -1
  17:50, 12 ное 2014
  Папарачето е професионалист , вие къде я търсите :)
  Още преди на жената да и е станало лошо папарачето е знаело за това и е заета позиция с фотоапарата в очакване на събитието :)
 • 8
  45
  456
  2 0
  22:18, 12 ное 2014
  Ами защо не повикахте първо някой доктор от Асклеп?
 • 9
  55
  555
  0 0
  13:56, 18 ное 2014
  За щастие жената е добре, разминала се е само уплаха и със счупена ръка. :)

Хороскоп за 29.09.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Днес ще се наложи да проявявате съобразителност и достатъчно комбинативност, за да постигнете целите си. Вие сте чаровни и привлекателни, и в определени моменти можете да разчитате и на това. Може би трябва да промените част от стратегията си по отношение на дадена личност, за да привлечете интереса й.
29 сеп 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Не си пилейте силите и енергията в неясни и мъгляви възможности. Насочете вниманието си към важните моменти от дейността си. Работата ви с документи изисква повишено внимание, но ще ви осигури добри резултати във финансовата сфера. Ще ви занимават проблемите на близките ви и с подкрепата си ще им бъдете полезни.
29 сеп 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Не се притеснявайте за времето си днес, ще ви стигне за всичко, което планирате. За сметка на заетостта си ще повишите финансите, бъдете доволни и не проявявайте излишно капризите си. Прибързаните решения не са препоръчителни, с тях рискувате да сгрешите. Бъдете толерантни към онези, които понасят обратите в настроенията ви.
29 сеп 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Ако изпитате затруднения в работата си не се притеснявайте да потърсите подкрепа. Новини и предложения за нова работа ще зарадват други от вас. Достатъчно време сте посветили на конкретна задача, за да се отказвате от нея вече накрая й. Ще обновите връзката си с интимния ви партньор, преоткривайки в него нови качества.
29 сеп 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Ще срещнете добър прием днес сред колеги и клиенти. На предложенията ви ще се погледне благосклонно, предвид доказани качества и успехи. Самочувствието ви ще се подхранва и от споделените с партньора ви чувства. Връзката ви е силна и стимул за развитието ви. Ако търсите работа ще получите интересно предложение.
29 сеп 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Денят ще ви донесе много поводи за радост в личен и делови план. Прибързаните решения днес едва ли ще са най-удачното средство за действие. Нужна ви е по-дълготрайна стратегия, съгласувана с екипа ви.
29 сеп 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Поставяте си високи цели и в определени моменти ще трябва да забавяте темпото, което налагате, за да успявате. Една приятна изненада от любимия ви човек. Споделете вечерта си с него и бъдете на място, което ще ви помогне да се отпуснете. Вашата духовна и емоционална същност има нужда от усамотяване.
29 сеп 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Ще ви се наложи да направите важен избор. Имате възможност да решите важен за вас въпрос, затова не отлагайте. Колкото по-бързо това стане факт, толкова по-добре ще бъде за вас. Печелите доверието на човек от обкръжението си. Не прибързвайте с изводите относно дадено събитие.
29 сеп 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Работейки с желание и хъс за победа, ще имате отлични резултати. В тази връзка ще се постараете да приобщите към идеите си и други, като ги насърчите да се включат и покажат уменията си. Някои от вас ще поставят началото на нова дейност. Дайте си и почивка, имате нужда от нея.
29 сеп 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Недоразуменията на работното място все повече ви отегчават и след последните събития ще започнете да мислите за промяна. Неудовлетвореността ви ще е подсилена и от странични фактори, подканящи ви недвусмислено към действия. Преди да вземете окончателно решение се посъветвайте с най-близките си хора.
29 сеп 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
За да успеете при заплетена ситуация се въоръжете с търпение и вложете повече усилия. Ще се справите, но за в бъдеще бъдете толерантни към колегите и партньорите, а също и към по-младите. Ще се изнервите от разногласията в интимните отношения, но може би така узрявате и двамата. Или пък ще стигнете до извода, че противоречията са преодолими.
29 сеп 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Изключително толерантни сте с хората около вас. От това само можете да спечелите. Здравословното ви състояние е добро и не бива да се тревожите за дреболии. Помислете как можете да повишите тонуса си. Очаква ви интересна среща с човек, към когото отдавна се стремите. Имате късмет.
29 сеп 2020
Последни новини