Миро: Соня, благодарение на изпълнението ти, забравих за проблемите си

Соня Иванова - пеещото момиче от Първомай накара треньора си в "Гласът на България" Миро да забрави за случващото се около него. С песента на Уитни Хюстън Run to you тя се яви на втория кръг в музикалния формат, Соня излезе със самочувствие, показа техника и глас и направи всичко, за да спечели вота на публиката. До петък можете и вие да я подкрепите със СМС с текст SONIA на телефон 17500 или в онлайн гласуването във фейсбук.
 
До тук Соня Стигна след като на кастинга впечатли всички треньори. Самата тя избра да влезе в отбора на Миро. В музикалните двубои отстрани Христина Търновска, с която представиха великолепен дует.
 
На първия концерт на живо Соня се състезаваше със съотборниците си Невена Цонева, Огнян Георгиев и Светлана Чапразова. И тримата могат да ѝ противопоставят не само гласови способности - Невена е утвърдено име, Оги е чаровен млад мъж, а се знае, че в тези формати победителят се определя от женската аудитория, Светлана е симпатична блондинка, атрактивна с бесарабския си произход.
 
В петък спасен ще бъде този, който е получил най- голям зрителски вот. Треньорът спасява втори играч, а останалите двама влизат в музикален двубой.
 
На профила на "Гласът на България" и в личния си профил Соня получи много поздрления, на които отговори с "Обичам ви приятели!!!Благодаря за подкрепата!"
 
Теодора Кирякова
Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (6)

  • 1
    Ед
    Един
    1 -1
    17:27, 4 ное 2014
    Ши са разплача ...
  • 2
    96
    96
    1 0
    17:39, 4 ное 2014
    Ама и Миро ли има проблеми...
  • 3
    Ед
    Един
    1 0
    18:09, 4 ное 2014
    То предаването като цяло е противоречиво, но поне е по национален ефир.да бъдеш гербер не е лесно :д :д :д
    • Из
      изкуствен
      2 0
      21:23, 4 ное 2014
      Изкуството иска жертви. Дори и Мадона рискува да загуби завинаги милиони почитатели (и мен в това число) когато излезе на площада да врещи в подкрепа на Обама.
  • 4
    Ко
    Коко
    2 0
    18:49, 4 ное 2014
    Искаме концерт на "Парка"!
  • 5
    Ше
    Шегобиец
    1 0
    00:32, 6 ное 2014
    Браво на момичето! Дано има успех и занапред :)
Последни новини