Ето как да влезете под кожата на един мъж

Почти всичко, което знаете за мъжките желания и предпочитания, е грешно. Повечето тактики и номера, които прилагате, са неща, които по-скоро са търпими. За да влезете под кожата на мъжа се нуждаете от правилно поведение.

И докато да впечатлиш една жена е много трудно начинание, тъй като почти всяка е срещала и кавалер, и селянин, и гадняр, то да ни впечатлите нас е много, много по-лесно, стига да знаете как да се държите.

Увереност
Увереността е едно от най-секси качествата, които може да притежава една жена. Няма нищо вълнуващо в хора, които не знаят какво искат. Още повече пък в хора, които днес искат едно, а утре друго. Винаги трябва да сте наясно със себе си и желанията си.

Комуникация 1
Любимият ми Фейсбук статус: "Не ме търсиш - не ти пука." Не е адекватно да чакате само вас да ви търсят. За разнообразие вземете нещата в свои ръце.

Комуникация 2
Няма нищо срамно и в това да поканите вие на среща. Даже напротив, върховно е просто защото почти никоя жена не го прави. Само че поканата ви не трябва да звучи като "Нямам абсолютно нищо друго за правене и затова се обръщам към теб като последен вариант". Това не е яко. Ако искате да се видите с лицето - просто го поканете. "Хайде да се видим." Елементарно, но велико.

Разследваща журналистика
Не се страхувайте най-нагло и уверено да задавате въпроси, свързани с вас двамата. Погледнете го право в очите и го попитайте: "Какво искаш от мен?" Така ще го хвърлите в тъча. Ако получите незадоволителен или неизчерпателен отговор, моментално продължете атаката, като го наречете страхливец. Срамежливите жени не са секси.

Смело сърце
Ако го харесвате, може просто да му го кажете в прав текст. Хвърлете му го като бомба. Имайте смелостта да казвате какво мислите във всеки един момент. Споделяйте всичко, без да се вълнувате от последствията. Смелите жени са ужасно секси.

Хахо-хихи
Чувството за хумор е доста приятно качество, което малко жени притежават.

Табу
Не трябва да има теми, за които да не се чувствате комфортно да говорите. Особено за секс. Едно-единствено изречение, което е изстреляно право в десетката, е способно буквално да ни побърка.

Фото, моля
Ако той заслужава, му изпратете предизвикателна снимка, без да ви е поискал. Точно така. Поредната хвърлена бомба. Изпращането на голи снимки е женският вариант за подаряване на букет с цветя.

Нещата са много прости. Какъвто и да е моделът ви на поведение, каквито и да са ви инстинктите, каквото и да ви съветват приятелките ви, правете точно противоположното.

Източник: http://www.novini.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини