Посегнаха на кабелите в Татарево

Кабели са били откраднати от електропреносната мрежа на село Татарево се съобщава в бюлетина на МВР. По първоначални данни престъплението е извършено за времето между 20 часа в четвъртък до 11 часа в събота. От три междустълбия в селото крадците срязали общо 375 метра проводници. Работата по случая продължават служители от РУ – Първомай.

Това не е изолиран или първи случай, в който Татарево осъмва с по- малко кабели. През март бяха отнесени около 300 м, а няколко случаи на кражби бяха регистрирани през 2012г. Факт е, че случилото се е след разрешението отново да се предават „възмездно“ метали на пригодените за целта площадки.

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Др
    ДРАГОЙНА
    5 -1
    12:26, 21 сеп 2014
    Госпожо кирякова продължавате да отразявате важни събития за който ви поздравявам но как сте пропуснали да напишеете и новината че преди седмица и в драгойново бяха крадени кабели просто незнам.явно някой от информаторите ви не си е свършил работата.сефте.
  • 2
    Мо
    мохамед
    6 -3
    14:31, 21 сеп 2014
    Кирякова не може да отразява всичко.В разлагащата и се кратуна нема место и за един баѝт инфо вече .Но да я почетем според черковните канони,запалете свещ..............
Последни новини