Мъж за една нощ или мъж за цял живот?

Нека бъдем честни – в днешно време на една необвързана жена не ѝ е никак трудно да си намери мъж за секс, но ѝ е доста по-трудно да открие човек, с когото да сподели живота си. Намирането на мъж за една нощ е фасулска работа, но намирането на мъж за сериозна връзка си е истинско предизвикателство.

Как обаче да прецените дали мъжът, с когото смятате да си легнете, може да бъде ваш партньор само за една нощ, или отношенията ви имат потенциал за много повече? Най-добре е да бъдете предпазливи и да се доверите на интуицията си.

Ето и няколко съвета в тази насока:

1. Ако той е сладък, но не е точно ваш тип, прекарайте с него само една нощ.

Има много красиви и горещи мъже по света, но една голяма част от тях са подходящи само за забавления между чаршафите. Ако сте си намерили някой, който изглежда супер и го бива в леглото, но с когото не можете да проведете и кратък нормален разговор, просто няма смисъл да се надявате на нещо повече от секс.

2. Ако той ви кара да се смеете, без дори да се старае, значи е мъж, с когото си заслужава да споделите живота си.

Ако един мъж ви кара да се смеете, значи той ви кара да се чувствате добре и наистина комфортно в компанията му. Това е едно перфектно качество в дългосрочен план. Мъжете с чувство за хумор са наистина находка, за която си заслужава да се стараете и борите.

3. Ако мисълта за мъжа не ви кара да се усмихвате, той е подходящ само за една нощ.

Когато човек е напът да се влюби, само мисълта за обекта на желанията му е достатъчна, за да предизвика усмивката му. Ако обаче въпросният мъж не предизвиква такива положителни емоции у вас, значи той е идеален само за компания в леглото ви.

4. Ако усещате, че на него не му пука за вас, ползвайте го само като партньор за еднократен секс.


Някои мъже са склонни да се преструват, че им пука за дадена жена, докато не я вкарат в леглото си. После изведнъж губят интерес и спират да се стараят. Ако усетите още в началото, че вашият случай е такъв, няма смисъл да се надявате на връзка с този мъж. Не се заблуждавайте, че сте срещнала принца на белия кон, а продължавайте да търсите. Всяка жена заслужава да бъде уважавана, глезена и обграждана с внимание от своя партньор.


5. Ако не усещате никаква химия между вас, не се задържайте с този мъж.


Ако между вас и въпросният мъж няма флуиди, а и физическото привличане не е особено силно (поне от ваша страна), тогава няма смисъл да се надявате на продължение на секса за една нощ. Дори този мъж да е свестен и готин, едва ли нещата в леглото ще се променят към по-добро в бъдеще. Химията или я има, или я няма.


6. Ако мъжът слуша повече, отколкото говори, може да сте срещнала идеалния си партньор.


Мъжете са в състояние да слушат хипнотизирано само жените, които наистина ги вълнуват емоционално. Ако този мъж попива всяка дума, която излиза от устата ви, той очевидно е доста привлечен от вас, не само физически, но и ментално. Ако той е очарован от ума и разсъжденията ви, определено си струва да се опитате да създадете връзка с него.

Източник: dnes.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини