7 °C

По- малко безработни е имало през май

Регистрираните безработни в община Първомай към 31 май са 1904 души и са по-малко спрямо броят им в края на месец април, когато са били 1990 души.
От тези 1904 безработни 347 са младежи до 29 г., а от тях 122 са регистрирани за първи път.
Спрямо предходния месец са намалели и общо регистрираните младежи до 29 г и тези от тях, които са регистрирани за първи път.

 Очаква се нова вълна безработни младежи да бъдат регистрирани след дипломирането на зрелостниците през юни.

parvomai.net

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 05.04.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Днес е възможно да попаднете на някои идеи, за което ще ви помогнат верни приятели. Не мислете че амбициите ви са неизпълними, възможно е дори резултатите да надхвърлят очакванията ви. Необходима е повече упоритост от ваша страна, а не да се отказвате при първата трудност.
05 апр 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Уморени сте от трудовата си седмица и домашната атмосфера ще се окаже най-добрия избор. Близките ви няма да ви притесняват, бихте могли да се отпуснете. Телефонно обаждане ще повиши очакванията ви, ще ви направи ведри и общителни. Хобито ви ще върне позабравени емоции и с носталгия ще го подновите отново.
05 апр 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Разграничавайки служебните взаимоотношения от личните, си запазвате свободата и авторитета. Ще проявите коректност и залагайки на принципите си, ще ги следвате без колебания. Компромисите също са част от играта, стига да бъдат спазвани правилата. Ще има и какво да ви радва: любов, пари и популярност.
05 апр 2020
Последни новини