Мажоретките на СОУ – хем са по-красиви, хем са по-добри

Мажоретките на СОУ „Проф. д-р Асен Златаров“ доказаха, че са най- добрите в своята възрастова група и завоюваха първите места в дисциплините дефиле и  композиция с батони, заеха второ място с композицията си с помпони и спечелиха специалния приз за визия и успешно участие в IV издание на „Слънчева Бесапара“ – Пазарджик.

Момичетата на Гинка Димова спечелиха сърцата на публика и жури още с появяването си на пистата за дефиле в първия ден на състезанието. Над 500 мажоретки от 25 състава, от 17 града участваха в марш – парада. Освен с перфектните си униформи, момичетата се появиха с еднакви сложни прически, поставиха най- прекрасните си усмивки и изминаха стоте метра без нито една грешка. Така се представиха и в състезанието за композиции. Първата е познатата на първомайската публика с батони, а втората е сравнително нова - Арлекин. За нея момичетата излязоха със специално подготвени клоунски носове, танцуваха с помпони на едноименната песен в изпълнение на Алла Пугачова, а солист беше Гергана Керанова.

Днес мажоретният състав „Златаровче“ отново се събра, за да опита от тортата- награда и за да се срещне с кмета на общината Ангел Папазов, който е един от спонсорите им.

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини