”Атака” ще иска касиране на евроизборите

От "Атака" ще искат касиране на изборите за Европарламент. "Мутрата да си сложи капута и да изчезва", призова Десислав Чуколов.

"Ако ЦИК излезе и признае тези избори, ние от "Атака" ще искаме касиране  на тези избори", заяви депутатът от "Атака" Десислав Чуколов преди  началото на парламентарното заседание, на което се очаква дебат по вота  на недоверие, внесен от ГЕРБ за провал на кабинета "Орешарски". 2,96% получи "Атака" на евроизборите.

"Сигурен съм, че ще има колеги от ПП на БСП, които ще подкрепят това наше искане", добави той.

Чуколов обвини в манипулации и купуване на гласове ГЕРБ и "България без цензура" и ги обяви, че работят заедно и има данни за това.

"В момента ГЕРБ, партията на мутрата Бойко Борисов, работи заедно с партията на капута Николай Бареков", каза Чуколов.

Той попита  "България без цензура" откъде има 50 млн. лв., които похарчила за изборите.

Настоя главният прокурор да разследва ГЕРБ и ББЦ, както и техните лидери и се закани, че докато това не се случи, няма да отговаря на "гадни подмолни въпросчета" от журналистите, на които им "е поръчано да ги задават". Депутатът заяви, че на дебатите по вота „Атака” ще изобличи провала на ГЕРБ в  енергийния сектор.

По-късно парламентът събра кворум и той излезе на парламентарната трибуна, където призова "Мутрата да си сложи капута и да изчезва".

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров отсъства.

Източник: dir.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини