8 признака, че той наистина е надежден

Влюбването наистина може да доведе една жена до оглупяване или тотално заслепяване. Пълно е с дами, които си изгубват ума по егоцентрични, арогантни, самовлюбени мъже, които по-скоро внасят хаос в живота им, смачкват самочувствието им и като цяло ги превръщат в уязвими същества, които изгубват своя вроден инстинкт за самосъхранение. Любовта наистина понякога е като психично разстройство – кара човек доброволно да се предаде, само и само да не разочарова половинката си.

Истината обаче е, че дори да се „разголим“ напълно и да станем уязвими в името на любовта, показвайки истинското си аз на обекта на нашите чувства, то той не би трябвало да се възползва от това. Напротив, би трябвало да ни отвърне със същото. Но как да разберете дали този мъж наистина е надежден и дали наистина можете да му се доверите?

Ето и 8 знака, че това е така:

1. Познавате този човек от най-малко една година.

Вие не трябва да разголвате душата си пред мъж, който познавате от по-малко от година. Преди човек да подари сърцето си на някой друг и да се надява отношенията му с него да минат на друго ниво, то той трябва да го е опознал по-добре като личност. Не бъркайте горещия секс с опознаването.

2. Досега никога не сте го хващали в лъжа.

Логично е, че можете да се доверите напълно само на човек, който досега е бил искрен с вас. Вярно е, че има понятие като благородна лъжа и че не всички истории от миналото би трябвало да бъдат разказвани, но все пак повечето лъжи са формирани от коварни подбуди. Ако един мъж започне да ви лъже още в началото на връзката ви, той никога няма да спре да го прави, причинявайки ви болка след болка, докато претръпнете.

3. Този мъж винаги е на ваше разположение, когато имате нужда от него.

Преди да подарите сърцето си на този мъж, трябва да бъдете сигурни, че него наистина го е грижа за вас. Не е толкова трудно да усетите дали това е така. Ако този мъж е винаги на ваше разположение, когато имате нужда от него и не е необходимо да го издирвате или убеждавате, за да ви се притече на помощ, то значи че той наистина ви цени и се радва на вашата компания. Пазете се от мъже, които все се правят на недостъпни или много заети, когато ви потрябват.

4. Когато той ви каже, че няма да излиза никъде, наистина не излиза.

Преди да обявите на своя нов любим, че го обичате безумно, обърнете внимание на това дали той не излиза да се забавлява зад гърба ви. Проверете го дали когато ви каже: „Няма да ходя никъде“ наистина спазва обещанието си. Ако този мъж наистина ви обича, ще направи и правилния избор в това отношение.

5. Той винаги се отнася добре с вас.

Не се доверявайте на мъж, който се отнася лошо, неуважително или грубо с вас. Освен това не очаквайте, че той някога ще се промени. Ако този човек не ви уважава още в началото на връзката ви, той просто не е от типа хора, на които трябва да подарявате сърцето си. Той трябва да ви бъде партньор, а не собственик.

6. Той се старае да ви направи щастлива, дори това да му коства някакво неудобство.

Ако този мъж не е готов да си създаде някои неудобства, дори да знае, че това ще ви направи щастлива, то той никога няма да бъде готов да се раздава във вашата връзка, нито пък да прави жертви и компромиси в името на любовта ви. Има мъже, които никога не излизат от своята зона на комфорт и то за нито една жена. Едва ли мечтаете за такъв партньор!

7. Този човек изглежда надежден.

Ако един мъж е прекалено мистериозен и очевидно има доста тайни от вас, то той определено не е много надежден партньор. Една жена има нужда да може да се довери напълно на човека, към когото има чувства. Само тогава той може да бъде освен неин любовник и неин приятел и партньор.

8. Интуицията ви подсказва, че можете да му се доверите.

Жените често пренебрегват интуицията си, особено когато се влюбят в неподходящия мъж. Истината е, че една жена може да усети дали половинката ѝ е подходяща за дългосрочни отношения или пък не е.

Източник: tialoto.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини