Аплодисменти получиха децата от "Клуба на радостта"

Над 60 деца се включиха в станалия традиционен благотворителен концерт на „Клуба на радостта“ с ръководител Татяна Вълчева. За трета поредна година ученици представиха програма от подготвяния през годината репертоар. Децата получиха възможност за изява без претенции за съвършенство, но с хъс да излязат на сцена, да покажат свои идеи и да бъдат забелязани. Тази година коктейлът се предшестваше от уоркшоп по танци. Утвърдилият се като успешен състав “The center” показа на момичетата и момчета как се изгражда танц и някои  основни стъпки. Вечерта те се включиха в програмата, заедно с още три гостуващи клуба – „Фолклорна традиция и съвременен танц с ръководител Ангелина Кръстева, малките артисти на Теодора Кирякова и сборната формация на гимназистките. Децата от „Клуба на радостта“ показаха завидни умения да танцуват  - фолклорни и модерни танци, някои от децата се престрашиха за пръв път да пеят на микрофон, да казват стихотворения, а на входа на залата имаше изложба с изработени от тях бижута, които се разпродаваха също с благотворителна цел.

Идеята е децата да получат възможност за изява – сподели ръководителката на клуба – Татяна Вълчева. Те не трябва да се страхуват от сцената, а трябва да намерят най- добрия начин да им бъде обърнато внимание. Хубаво е, че срещаме толкова голяма подкрепа от родителите.

Родителите споделиха, че са приятно изненадани от събитието, а някои от тях признаха, че са открили неподозирани таланти в децата си.

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини