Макси пролет-супер шик

С наближаването на лятото температурите се вдигат към макс, чакащата на вратата ни пролет засилва и макси настроението, и макси дамите са точно толкова очарователни, колкото и по-финните жени.

С все по-ведрото настроение, което ни обхваща под все по-ярките лъчи на слънцето, всеки иска да изглежда добре, да облече новата си дреха. И всъщност едрината не трябва да е проблем за предстоящото разсъбличане, а по-скоро стимул към търсене. На подходящия тоалет, на подчертаването на онези части от визията, за които знаем, че са силните и очарователните ни страни.

Ефектът може да се постигне с използването на хитринки и прилагането на леки финтове относно визията. Цветовете и силуетите на дрехите на собствениците на великолепни форми си остават същите като при слабите, само се променя леко кройката и се търсят подходящите детайли.

На първо място в модата за по-едри жени дизайнерите препоръчват носенето на рокли, които да подчертаят женствената форма и силует. Ако имате голям бюст не трябва да го криете. V-образното деколте е много подходящо. То създава илюзията за по-дълъг врат, а от там и за по-елегантен силует.

Ако сте със  силно изразена талия пък, акцентирайте вниманието върху нея. Забравете за масивни широки колани, сложете тънък.

Обемни бродерии и масивни части, са непрепоръчителни при едрите жени. Колкото кройката на дреха е по-обикновена, толкова и по-подчертани ще са женствените плавни линии.

Като тенденция за пролет-лято 2014 за макси дамите е роклята тип лале. Тази кройка подчертава линията на бедрата. В черно-бял принт или пък в така актуалните напоследък асиметрични рисунки, тези модели са много подходящи. Дизайнерите на макси мода работят този сезон и в посока на асиметричната кройка, която беше модна и през есенно-зимната сесия.

Блузи и туника, ушити асиметрично ще изглеждат отлично на пълни момичета.

Мили едри дами, не забравяйте и роклите и полите футляр. Освен че са удобни и практични, както за разходка в парка, така и за парти, тяхно преимущество е и лесната им съвместимост с различни аксесоари.

Този сезон дизайнерите препоръчват още рокля в класически А силует, както и широки поли балони.

Особено красиви изглеждат на едричките дами и трапецовидните поли, изработени от кожа. Освен това могат да се комбинират с удължено яке и тънък колан.

Трябва обаче да се въздържите от изкушението да си купите ултрамодния вариант на тази пола от кадифе, тъй като рискувате заради материята да добавите визуално към себе си още килограми. По-добре привлечете вниманието  с дрехи от материи като трико, коприна или изработени от други леки тъкани.

Като цветове много подходящи са пастелните -светло синьо, розово, лилаво, кафе.

И най-важното – купувайте си дрехи ваш размер! Ако носите безформени дрехи, определено няма да ви лепнат добре.

haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини