Момчетата на Златка Генова стартираха с успех на Ученическите игри

Отбор 5-7 клас: Делян стоянов, Никола Колев, Стефан терзиев и Ангел Ангелов, зад тях -треньорът Златка Генова

Момчетата от клубовете по бадминтон в СОУ „Проф. д-р Асен Златаров“ стартираха с безапелационни победи над своите съперници в първия кръг на Ученическите игри. Водените от Златка Генова Делян Стоянов, Никола Колев, Стефан Терзиев и новото попълнение Ангел Ангелов  бяха класа над съперниците си от  училищата „Димитър Матевски“ - Пловдив, Клисура и Брезово. Състезателите от формирания по програма УСПЕХ клуб „Да стигнем върха“ не допуснаха нито една загуба.

Далеч по –лека беше задачата на клуб „Да успяваме заедно с бадминтон“. Младежите 8 – 10 клас имаха само един съперник, престрашил се да излезе срещу тях. Отборът на ПГСТ „Пеньо Пенев“ също „падна жертва“ без да запише победа. Тази година към Станимир Ангелов, Атанас Алексиев и Георги Степанов се присъедини и Серкан Сейбайдин, на когото треньорът Златка Генова възлага огромни надежди.

Според нея устремното начало не е изненадващо, но предстои много работа за да може в следващите кръгове момчетата да покажат на какво са способни. През април предстои следващият кръг, който ще се проведе в Пазарджик.

Миналата година отборите по бадминтон на СОУ „Проф. д-р Асен Златаров“ заеха престижното 6 място в страната.

Прави: Станимир Ангелов, Ататнас Алексиев и Златка Генова, долу: Георги Степанов и Серкан Сейбайдин
Източник: Parvomai.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини