Община Момчилград представи Източните Родопи на най-голямото туристическо изложение в света

Туристически агенции и туроператори от водещи европейски и световни страни проявиха интерес към момчилградския щанд на туристическото изложение ITB Берлин. В тазгодишното издание на най-мащабния туристически форум в света се включиха над 11 000 изложители, 113 000 професионалисти в бранша и над 170 000 посетители.

Община Момчилград представи основните природни и културно-исторически забележителности и обекти в региона за четвърти път на международно изложение след туристическите борси в София, Истанбул и Лондон. На изложението в Берлин бяха раздадени много мартеници, изработени от деца и ученици от Момчилград. Участието се осъществява по проекта „Източният свят на Родопа планина”, в партньорство с общините Кърджали, Крумовград и Кирково. С атрактивни рекламни материали и презентации, посетители и професионалисти в областта на туризма, се запознаха с красотата на Родопите, туристически маршрути и дестинации в региона.

Следващият мащабен туристически форум, на който Община Момчилград ще участва е MITT Москва. Изложението ще се проведе в периода 19-22 март. Община Момчилград ще има възможност отново да рекламира по най-добрия начин туристическия потенциал на региона.

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини