16 °C

ПГСС чества 55 години професионално образование

В ПГСС „Васил Левски“ се готвят да отбележат 55 години професионално образование в община Първомай. Двумесечната програма с посветени на годишнината събития, ще бъде открита днес с представяне на добри педагогически практики по темата „Иновации и околна среда“. Предвидени са срещи и състезания по различни професионални и научни теми – дни на изучаваните в училището професии, седмица на любимата професия, ден на отворените врати и други. Младежите ще имат възможност да покажат своя спортен талант в лекоатлетическо състезание, а на 8 май ще бъдат представени клубовете, работещи по програма „УСПЕХ“.

Кулминацията на честванията ще бъде на 10 май, в салона на ОНЧ „Св.св. Кирил и Методий“, където с концерт „Традициите в настоящето“ ще бъде отбелязана 55-годишнината на професионалното образование в общината.

 

П р о г р а м а

 

за отбелязване на 55 години професионално образование в община Първомай

 

Традициите в настоящето

Дни на Професионална гимназия по селско стопанство „Васил Левски”, гр. Първомай

10 март 2014 г.

13 часа в 23 кабинет на ПГСС „Васил Левски”

„Иновации и околна среда” – представяне на добри педагогически практики

11 – 14 март 2014 г.

Национално състезание „Млад фермер” – регионален кръг. Участие на отбора на ПГСС „Васил Левски” в надпреварата

21 март 2014 г.

Национален конкурс „Най-добра бизнес идея” – гр. Варна. Участие на ученици от професия “Икономист”

25 март 2014 г

В залата на ПГСС „Васил Левски”

„Възможности на младите хора в новия програмен период” - информационен ден за среща на ученици с експерти от Областен информационен център

24 – 28 март 2014 г.

„Гимназистите и науката” – седмица на любимия учебен предмет

17 април 2014 г.

Ден на ученическото самоуправление

22 април 2014 г.

Ден на Земята – представяне на учениците от професии “Агроеколог” и „Екология и опазване на околната среда”

23 – 25 април 2014 г.

„Иновации и околна среда” – традиционни учебни дни на ENTER, в гр. Вагенинген, Холандия. Представяне на иновативни педагогически практики в обучението от преподаватели на гимназията

28 – 30 април 2014 г.

Национално състезание „Млад фермер” – национален кръг. Участие на ПГСС „Васил Левски” в организацията и провеждането на форума като подпомагащо училище на Аграрен университет, гр. Пловдив – домакин на събитието

 

7 май 2014 г.

9 часа на спортната площадка на ПГСС „Васил Левски”

„Спортът е здраве” – лекоатлетически състезания и финална среща на футболен турнир за ученици на ПГСС „Васил Левски”

8 май 2014 г.

12. 30 часа в залата на ПГСС „Васил Левски”

Ден на отворените врати – представителни изяви на клубове за извънкласна дейност по проект УСПЕХ

9 май 2014 г.

12. 30 часа в ПГСС „Васил Левски”

Ден на отворените врати – състезания по професии

12 кабинет

Състезание по счетоводство

12 а кабинет

Състезание по бизнес комуникации

22 кабинет

„Забавно е да мислиш” – състезание по математически игри.

Учебен полигон на ПГСС

Състезание по майсторско управление на лек автомобил

17. 30 в зала на Об С - Първомай

Представяне на книгата „Традициите в настоящето”

10 май 2014 г.

17 часа в големия салон на Образцово народно читалище „Св. Св. Кирил и Методий” – 1894, гр. Първомай

Традициите в настоящето – поздравителен концерт, посветен на 55-годишнината на професионално образование в община Първомай 

Организаторите могат да променят Програмата при възникнали непреодолими пречки за провеждане на планираните събития.

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 23.09.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Енергиите са така сложени, че могат да създадат проблеми в отношенията ви с колеги, партньори и семейството. По-малко се ангажирайте с чужди въпроси и се съсредоточете изцяло върху своята си работа. Ограничете разходите си и живейте по-спокойно.
23 сеп 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Имате възможност за избор на подход при решаването на професионалните си задачи през този ден. Преценете добре плюсовете и минусите и се опитайте да комбинирате до колкото можете полезността от всяко ваше действие. Ще трябва да приложите всичката си способност да убеждавате, за да подредите нещата според желанията си. Това ще е трудно, но не и невъзможно.
23 сеп 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Днес респектирате околните с невероятната си концентрация и усърдие на работното място. Ще чуете добри отзиви за доскорошната си работа и това ще се отрази благотворно на самочувствието ви. Опитайте се да отбягвате това, което ви носи напрежение, като се стремите само към най-доброто на което сте способни.
23 сеп 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Днес ще научите много нови неща свързани както с работата, така и с личния ви живот. Внимателно се вслушвайте в това, което минава покрай ушите ви защото може да пропуснете много важна за вас новина, която ще е определяща за бъдещите ви планове. При късмета, който имате днес и който се очертава, в близките дни ще имате много поводи за радост.
23 сеп 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Действайте внимателно днес, скъпи Лъвове, тъй като е възможно нещо дребно да обърка работата ви. Ентусиазмът ви е похвален, но не бива да прекалявате с преждевременни действия. Контактите ви с представител на земните зодии ще ви балансира.
23 сеп 2020

Хороскоп за Дева

Дева
В търсене на по-добри варианти, ще помислите за промяна и на работното място. Съдбата ще ви срещне с подходящия човек, с когото ще реализирате намеренията си. Прагматично ще подновите връзката си с личност, от която може да имате полза за бъдещи свои проекти. Дайте повече свода на близките си, не взимайте решенията вместо тях.
23 сеп 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Ще изясните отношенията си с човек от обкръжението ви и на душата ви ще олекне. Нещата ви ще потръгнат и ще се развиват според вложените от вас усилия. И правейки равносметка ще откриете, че сте могли много по-рано да решите проблема без да задълбочавате в него. Приятелска сбирка ще ви зареди с хубави емоции.
23 сеп 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Този ден ще ви накара доста да се позамислите относно бъдещата си работа. Оказва се че голяма част от проектите ви нямат резултатът, който сте очаквали, затова наистина ще трябва да промените подхода си. Нека обаче това става постепенно, тъй като така вие по-лесно ще свикнете. Дайте си необходимата почивка вечерта, имате нужда от релаксация.
23 сеп 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Денят ви предразполага към повече екстравагантност и емоционалност. Стремете се към по-високи цели, към промяна в себе си и около вас. Сега е момента да планирате пътуванията, за които мечтаете. Ще се справите без усилие с проблеми с юридически характер, финансов и селскостопански. Някои ще търсят духовно извисяване чрез отдаване на философски размисъл. Направете го умерено.
23 сеп 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Ще покажете на практика професионалното си отношение към служебен, обществен или друг важен проблем, с което ще си спечелите привърженици. Работата ви ще се улесни, защото много хора ще пожелаят да станат част от екипа ви. Настроението ви ще се подобри и от вест, имаща отношение към семейството ви.
23 сеп 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Водени от интересите си, ще продължите да търсите най-доброто за себе си. Финансови придобивки ще удовлетворят някои от вас и мотивират за други. Каквото и да изживеете, бъдете коректни в отношенията си към заобикалящия ви свят и спазвайте договореностите. Това са условия, носещи предимства на последващ етап.
23 сеп 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Давайки предимство на важните неща за деня, ще пристъпите към изпълнението им, без да пренебрегвате текущите. Светски изяви ще поддържат тонуса на други, заразявайки ги със суетата на известните. Договореностите ви ще са успешни, пропорционални на вложената в тях енергия.
23 сеп 2020
Последни новини