0 °C

ПГСС чества 55 години професионално образование

В ПГСС „Васил Левски“ се готвят да отбележат 55 години професионално образование в община Първомай. Двумесечната програма с посветени на годишнината събития, ще бъде открита днес с представяне на добри педагогически практики по темата „Иновации и околна среда“. Предвидени са срещи и състезания по различни професионални и научни теми – дни на изучаваните в училището професии, седмица на любимата професия, ден на отворените врати и други. Младежите ще имат възможност да покажат своя спортен талант в лекоатлетическо състезание, а на 8 май ще бъдат представени клубовете, работещи по програма „УСПЕХ“.

Кулминацията на честванията ще бъде на 10 май, в салона на ОНЧ „Св.св. Кирил и Методий“, където с концерт „Традициите в настоящето“ ще бъде отбелязана 55-годишнината на професионалното образование в общината.

 

П р о г р а м а

 

за отбелязване на 55 години професионално образование в община Първомай

 

Традициите в настоящето

Дни на Професионална гимназия по селско стопанство „Васил Левски”, гр. Първомай

10 март 2014 г.

13 часа в 23 кабинет на ПГСС „Васил Левски”

„Иновации и околна среда” – представяне на добри педагогически практики

11 – 14 март 2014 г.

Национално състезание „Млад фермер” – регионален кръг. Участие на отбора на ПГСС „Васил Левски” в надпреварата

21 март 2014 г.

Национален конкурс „Най-добра бизнес идея” – гр. Варна. Участие на ученици от професия “Икономист”

25 март 2014 г

В залата на ПГСС „Васил Левски”

„Възможности на младите хора в новия програмен период” - информационен ден за среща на ученици с експерти от Областен информационен център

24 – 28 март 2014 г.

„Гимназистите и науката” – седмица на любимия учебен предмет

17 април 2014 г.

Ден на ученическото самоуправление

22 април 2014 г.

Ден на Земята – представяне на учениците от професии “Агроеколог” и „Екология и опазване на околната среда”

23 – 25 април 2014 г.

„Иновации и околна среда” – традиционни учебни дни на ENTER, в гр. Вагенинген, Холандия. Представяне на иновативни педагогически практики в обучението от преподаватели на гимназията

28 – 30 април 2014 г.

Национално състезание „Млад фермер” – национален кръг. Участие на ПГСС „Васил Левски” в организацията и провеждането на форума като подпомагащо училище на Аграрен университет, гр. Пловдив – домакин на събитието

 

7 май 2014 г.

9 часа на спортната площадка на ПГСС „Васил Левски”

„Спортът е здраве” – лекоатлетически състезания и финална среща на футболен турнир за ученици на ПГСС „Васил Левски”

8 май 2014 г.

12. 30 часа в залата на ПГСС „Васил Левски”

Ден на отворените врати – представителни изяви на клубове за извънкласна дейност по проект УСПЕХ

9 май 2014 г.

12. 30 часа в ПГСС „Васил Левски”

Ден на отворените врати – състезания по професии

12 кабинет

Състезание по счетоводство

12 а кабинет

Състезание по бизнес комуникации

22 кабинет

„Забавно е да мислиш” – състезание по математически игри.

Учебен полигон на ПГСС

Състезание по майсторско управление на лек автомобил

17. 30 в зала на Об С - Първомай

Представяне на книгата „Традициите в настоящето”

10 май 2014 г.

17 часа в големия салон на Образцово народно читалище „Св. Св. Кирил и Методий” – 1894, гр. Първомай

Традициите в настоящето – поздравителен концерт, посветен на 55-годишнината на професионално образование в община Първомай 

Организаторите могат да променят Програмата при възникнали непреодолими пречки за провеждане на планираните събития.

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 21.01.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Бъдете дружелюбни към околните, защото присъствието ви е важно за тях. Покажете ангажираност към проблемите им и се съобразете и с тяхното мнение. Ще се нуждаете от подкрепата им и вие за в бъдеще. Очаквате прекалено много от връзката си с човек, който е несериозен и стоящ в страни от вас.
21 яну 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Интересно съчетание на полезното с приятното, което ще ви помогне да се разведрите. Любимите ви хора също ще вземат участие. Ще се погрижите за физическата си форма, имате нужда от повече движение и чист въздух. Добро стечение на обстоятелствата ще ви срещне с човек, когото обичате и това ще ви направи щастливи.
21 яну 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Отдава ви се възможност да разширите дейността си и да завоювате нови територии. Възползвайте се от съветите на специалисти в дадената област. Инвестициите, които направите за компетентна консултация ще се възвърнат многократно. Не залагайте на нищо случайно, подсигурете се добре във всяка своя стъпка.
21 яну 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Работата ви е отговорна и не може да си позволите отпускане. Но ще постигнете голяма част от заплануваното и това ще повиши самочувствието ви, а също така ще ви даде увереност да продължите. Очаква ви финансово стабилизиране. В личен план сте доста по изнервени, отпуснете се, но не за сметка на другите.
21 яну 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Отворени сте за предложения и чужди идеи, и с енергия ще се посветите в реализацията на печеливша задача. Търсещите от вас ще получат предложение за нова работа. Качествата и подготовката ви са предимство, но не подценявайте и конкуренцията. Не се щадете, щом от вас се очаква повече, вероятно има още какво да дадете.
21 яну 2021

Хороскоп за Дева

Дева
В подем сте и това се забелязва във всяка ваша постъпка. Ако се колебаете дали да предприемете рисковано начинание, което би ви донесло бърз и значителен успех, знайте че шансът ви е много добър. Вслушването в съветите на ваш близък няма да ви е излишно.
21 яну 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Успехът ви днес в най-голяма степен се дължи на проявената в подходящия момент дипломатичност. Уважението, с което се ползвате на работното място днес многократно ще нарасне. Точните ви и навременни действия ще спестят много средства на организацията, в която работите.
21 яну 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Изяснете си деловите или технологични детайли, които могат да ви противопоставят на някого, за да си спестите излишни главоболия. Заложете на открития диалог и се вслушайте в мнението на опонентите си. Това е във възможностите ви, както и други полезни неща, които очакват вниманието ви днес.
21 яну 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Водени от творчески амбиции, ще работите вдъхновено и с желание. Постигнатото ще ви радва и зарежда с добра енергия. Ако изпитвате затруднения, има с кого да ги споделите, за да потръгнат делата ви. Любовта ви е силна и ви мотивира да гледате на предизвикателствата без излишен стрес.
21 яну 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
Не се предоверявайте днес за да избегнете финансови загуби. Бъдете по-резервирани към хора, които искат заем. Предпазливостта обаче е излишна при интимните авантюри, които предприемате. Бъдете дръзки, успехът е ваш.
21 яну 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Ако искаш да спечелиш повече приятели, покажи им, че искрено се интересуваш от тях, но ако искаш да не ги загубиш не се опитвай да ги караш да се интересуват от теб. Човек, който не се интересува от ближния си среща най-много трудности в живота и най-много наранява другите. Ще пътувате по служебни дела и в перспектива се очертават добри шансове за печелене на пари.
21 яну 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Увлечени сте от нестандартни неща и това може да стане причина да изпуснете благоприятни възможности на работното си място. Преценете кое е най-важно за вас, като не пренебрегвайте и съветите на хората около себе си, които искат само най-доброто за вас. Грешна преценка може да ви донесе неприятности, затова когато взимате решения, обмислете ги добре.
21 яну 2021
Последни новини