Първият магазин за цветя стана на 15 години

С подаръци и отстъпки бутик за цветя „Дивна“ отбеляза своя рожден ден. Преди 15 години семействата Запрянови и Колеви взимат решение и правят първи стъпки в бизнеса като откриват своето най- любимо магазинче за цветя. Много от първомайци помнят първите аранжирани букети, първите доставки на цветя на адрес. Това, което децата ни приемат за даденост, преди 15 години беше вълнуващо и романтично прохождане в бизнеса.

В празничния за много Атанасовци ден, клиентите не само избираха букети с 15 % отстъпка, а всеки от тях получи подарък- саксия с иглика. Собствениците решиха да няма помпозност, тържества и заря. Те решиха, че за да отбелязват своя рожден ден най- голяма заслуга имат клиентите. Затова вместо да получават, раздаваха подаръци.

Две са причините да осъществим мечтите си – споделиха двете семейства – клиентите и нашите служители – защото заедно с тях изградихме това, което представляват магазините ни, заедно растяхме, развивахме се, раждаха се децата ни, преминавахме през добри и трудни моменти.  Благодарни сме им, че ги има и че ни дадоха възможност да осъществим мечтите си - а имено да предложим  добро, качествено и професионално обслужване в един малък провинциален град. 

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини