Проститутките вече с квартири

Нова мода има вече при проституцията в София. За разлика от преди години, когато пеперудките предлагаха услугите си в бардаци, натъпкани по 10-15 в клуба, сега те работят в луксозни самостоятелни апартаменти. Момичетата ходят на работа облечени делово и се преобличат в квартирата, за да не будят подозрения. На останалите съкооператори казват, че имат офис, който се занимава с издаване на визи, или пък предлага консултации от психолог.

Публичните домове затварят врати един по един от месец насам, а проститутките се местят в самостоятелни квартири, където продължават да си работят. Само за няколко седмици в столицата 4 клуба вече са били изпразнени, а близо 30 момичета от тях са настанени в апартаменти. Врътката, която сутеньорите прилагат, е за по-голяма сигурност, твърдят представители от бранша.

„Когато момичетата са на едно място, е по-лесно полицията да ги хване, а покрай тях и сводниците им. Освен това все повече клиенти отказват да ходят на подобни места. Притесняват се да посещават бардак, предпочитат да отидат на частен адрес", обясни бивш охранител на публичен дом, предаде Vsekiden.com.

Един от последните затворени бардаци се намирал на ул. „Коперник" на метри от хотел „Плиска" на бул. „Цариградско шосе". Той бил направен, за да обслужва чужденците, които отсядат в хотела. Заради опасност да бъде разбит от полицията обаче сводниците пръснали момичетата в няколко други апартамента, които взели под наем. Единият от тях се намирал съвсем близо до Финансово-стопанската гимназия в София. В 3-етажната кооперация наели 2 апартамента, които проститутките използвали по график.

Едната работи от рано сутринта до късния следобед, а колежката й застъпва след 18 часа. Те обаче денонощно се следят от сутеньорите си, които избирали по-задна стаичка в жилището, за да водят отчет на клиентите, както и да пазят девойките от по-агресивни мъже. За набирането на мераклии момичетата използват обяви в интернет.

Друг от затворените в последния месец публични домове се намирал в квартал „Разсадника". Там също работели десетина момичета, които се разпределили по самостоятелни адреси. Същата била съдбата и на колежките им от „Овча купел" 2, които били пръснати в няколко различни апартамента в квартала.

Клиентите си проститутките събират със съблазнителни обяви в интернет. Цените варират от 50 до 200 лева на час. Всички изрично посочват, че не се трудят в клуб и нямат сводник. Истината обаче е различна - сводникът стои в съседната стая, коментират запознати.

Източник: http://www.novinar.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини