Домашният уют е предпочетен от читателите на parvomai.net

Читателите на parvomai.net предпочитат домашния уют в новогодишната вечер. Над 50% процента от отговорилите в анкета на сайта са посочили, че искат да посрещнат 2014-та със семейството си. Те ще имат възможността да излязат на площада в 12 часа, за да се поздравят заедно със съгражданите си.

Учудващо много - над 1/4 са тези, които са предпочели чужбина за празника. Коя дестинация са избрали не става ясно, но според общата тенденция за България, най- много са пътуващите за Гърция.

До днес едва 3-ма бяха тези, които са решили да отидат на заведение. Това поставя въпроса как се продават кувертите на местата за обществено хранене. Цените им варират между 40 и 70 лв и включват освен безобразно много храна и малко алкохол, и празнична програма. Повечето от заведенията се опитват да примамят клиенти с „обещанието под сурдинка“, че пушенето няма да е забранено. В проценти, според анкетата, на ресторант ще отидат 3,3 от читателите на сайта.

Място, отдалечено от дома, но някъде в България са избрали почти 13%. Обикновено това са хора, които искат да избягат от познатото в Първомай, но са твърде заети около празника, за да пътуват да отдалечени места. Предимствата на новогодишния туризъм са, че се сменя обстановката и в повечето случаи сам избираш новогодишното меню.

Анкетата не е представителна за жителите на града. Тя включва само тези, които са пожелали да си дадат мнението. А ние ви напомняме - доброто настроение зависи от всеки от нас - от хубава компания, приятната музика (такава каквато я харесвате)и от желанието ви да се веселите.

Хубав и весел празник ви желаяем и ние! Спорна и здрава 2014 година!

parvomai.net

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини