1 °C

8 купи и куп подаръци получиха първомайските атлети

С 8 купи се завърнаха първомайските лекоатлети от генералното класиране на 16-та национална кросова верига „Пловдив-Аквафреш“.
На последния – 12-ти за годината крос „Св. Никола“, Иван Танев от Дебър завоюва изключително важни точки, класирайки се на първо място в групата си. Веднага след това започна тържествения концерт по случай успешното завършване на спортната 2013 година и официалното връчване на наградите. На него Престижни купи получиха класиралите се до шесто място от 22-те възрастови групи.

Безспорни победители в групите си бяха Николай Радев и Бойчо Стайков, събрал максимума от 88 точки. В последния момент, само на точка пред третия и веднага след Николай застана Иван Танев. Втори сред мъжете над 60 - години е и инж. Митко Митев, а при 40-50-годишните – Румен Зидаров. На трето място е Живко Недялков при малчуганите от детските градини. Божидар Вергов е пети сред най- младите мъже, а Петър Петров от Любеново е 6-ти в групата мъже между 30 и 40 години.

На първо място в крайното класиране при най- малките момчета застана Георги Андонов-син на двама първомайци, които отскоро живеят в Пловдив.

На разиграната традиционна томбола половината от нашите състезатели имаха късмет и получиха допълнителни награди. И тази година отново един от велосипедите отиде при първомайци. Последното изтеглено име беше на Румен Зидаров, който от щастие тръгна да си ходи с новото колело за Първомай и само студеният вятър го убеди все пак да натовари късмета си в автомобил.

Тази година лекоатлетите ни се състезаваха с финансовата подкрепа на Община Първомай, за което изказват благодарност на кмета на общината Ангел Папазов и на председателя на спортната комисия – Илия Ганчев.

Днес, предиобед купите ще бъдат връчени на кмета.

Теодора Кирякова

Георги Андонов - първи, Живко Недялков - трети
Никлай Радев и Иван Танев - рамо до рамо
Румен Зидаров с късметлийското колело
Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 27.01.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Денят е прекрасен за вас, но поради дреболиите, в които сте се заровили има опасност да не го усетите. Отърсете се за миг от неприятностите и се огледайте. Имате чудесни възможности да направите деня си приятен. Семейството ви с готовност ще се отзове на предложението ви за излет в планината.
27 яну 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Работата ви днес ви предлага много възможности. От вас зависи как ще предпочетете да работите, затова се спрете на най-доброто за момента. Сътрудничеството на работното място днес е особено ползотворно, благодарение на него ще постигнете неща, които не сте и очаквали. Имате време да обмислите отношенията си с любимия човек и може би да преосмислите поведението си.
27 яну 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Убедени сте, че вървите по своя си път и трудно ще се поддадете на внушения, въпреки желанието на някои да ви разколебае. Бъдете последователни в действията си и планирайте дългосрочната си програма, като не пренебрегвате и маловажните детайли в нея. Предстояща визита ще ви направи по-активни в организацията й.
27 яну 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Решавайте възникващите въпроси своевременно, не ги оставяйте да се натрупват. Последователност в работата и дипломатични отношения, това са част от условията да имате повече свобода в действията. Изберете подходящ момент, за да съобщите своето решение на партньора си, с което да го зарадвате.
27 яну 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Почти не съществуват неща, които да са в състояние да ви откажат от намеренията в. И резултатите ще са налице. Амбицията ви по отношение на един проект е особено голяма и сте склонни да действате рисковано. Помислете сериозно какво да направите, за да задържите вниманието на някой, който вече губи търпение.
27 яну 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Днес някои от вас отделят прекалено много време за дреболии. Незначителни спречквания с близките ви в къщи може да развалят настроението ви. Добре е да прекарате деня извън дома, далеч от всякакви проблеми. Възможности в тази насока няма да ви липсват и остава само да проявите нужната решимост. Не се поддавайте на инерцията.
27 яну 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Сега е момента да осигурите финансово бъдещето си. Изключителният успех на проект, който завършвате ще ви позволи да инвестирате средства в много доходоносен бизнес. Интуицията и трезвата ви преценка ще ви подскажат на кого да се доверите.
27 яну 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Ще успеете да свършите по-голяма част от планираното. При добра организация и реална преценка на възможностите ви, няма да ви притесни нищо. Оставяте на втори план сърдечния си партньор и това може да доведе до нежелани последици. Поговорете и обяснете добре намеренията си.
27 яну 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Ще са ви необходими немалко усилия днес, за да осъществите набелязаните цели. Вие обаче сте твърдо решени да постигнете намеренията си и едва ли нещо ще е в състояние да ви откаже. На моменти обаче сте твърде напористи и това може да остави грешно впечатление у околните, така че опитайте се да контролирате емоциите си. Не действайте прибързано.
27 яну 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
Личните предпочитания и деловите задачи ще се превърнат в приоритетни за вас, но те ще ви носят добро настроение и печалби. Желанията ви днес ще се сбъдват и без да си давате много труд.. Едно пътуване ще ви срещне с интересни хора. У дома ще научите новини, свързани с по-младите представители на семейството.
27 яну 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Ако се освободите от натоварващи мисли имате предпоставки денят ви да е приятен. Не се лишавайте от нещата, които ви карат да се чувствате свободни и да живеете пълноценно, търсете ги, ако ви липсват. Не пренебрегвайте почивката и мислете за бъдещето си, ще си помогнете от сега, ако подредите добре програмата си.
27 яну 2021

Хороскоп за Риби

Риби
С желание и готовност сте да свършите всичко, което планирате. Въпреки съботния ден програмата ви е натоварена, но ще се справите. Нещо приятно и очаквано ще внесе много светлина и радост в живота ви. До вас ще има някой, който ще ви помогне по-добре да се организирате и да осъзнаете значимостта си за другите.
27 яну 2021
Последни новини