8 купи и куп подаръци получиха първомайските атлети

С 8 купи се завърнаха първомайските лекоатлети от генералното класиране на 16-та национална кросова верига „Пловдив-Аквафреш“.
На последния – 12-ти за годината крос „Св. Никола“, Иван Танев от Дебър завоюва изключително важни точки, класирайки се на първо място в групата си. Веднага след това започна тържествения концерт по случай успешното завършване на спортната 2013 година и официалното връчване на наградите. На него Престижни купи получиха класиралите се до шесто място от 22-те възрастови групи.

Безспорни победители в групите си бяха Николай Радев и Бойчо Стайков, събрал максимума от 88 точки. В последния момент, само на точка пред третия и веднага след Николай застана Иван Танев. Втори сред мъжете над 60 - години е и инж. Митко Митев, а при 40-50-годишните – Румен Зидаров. На трето място е Живко Недялков при малчуганите от детските градини. Божидар Вергов е пети сред най- младите мъже, а Петър Петров от Любеново е 6-ти в групата мъже между 30 и 40 години.

На първо място в крайното класиране при най- малките момчета застана Георги Андонов-син на двама първомайци, които отскоро живеят в Пловдив.

На разиграната традиционна томбола половината от нашите състезатели имаха късмет и получиха допълнителни награди. И тази година отново един от велосипедите отиде при първомайци. Последното изтеглено име беше на Румен Зидаров, който от щастие тръгна да си ходи с новото колело за Първомай и само студеният вятър го убеди все пак да натовари късмета си в автомобил.

Тази година лекоатлетите ни се състезаваха с финансовата подкрепа на Община Първомай, за което изказват благодарност на кмета на общината Ангел Папазов и на председателя на спортната комисия – Илия Ганчев.

Днес, предиобед купите ще бъдат връчени на кмета.

Теодора Кирякова

Георги Андонов - първи, Живко Недялков - трети
Никлай Радев и Иван Танев - рамо до рамо
Румен Зидаров с късметлийското колело
Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 03.04.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Временните финансови затруднения могат да се отразят понижаващо на настроението и самочувствието ви, но не губете кураж. Имате потенциал да се справите с предизвикателствата и да излезете по-силни, можещи и побеждаващи. В откровен разговор с близките си ще решавате семейни проблеми и ще планирате заедно бъдещето си.
03 апр 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Изгледите ви за успех са много добри. Продължавайте в същия дух. Не изневерявайте на принципите си и непременно ще успеете. Възможно е днес недоброжелатели да ви създават дребни пречки, но това едва ли ще ви представлява сериозно затруднение. Просто не ги взимайте присърце. Напълно осъзнавате с какво сте се заели.
03 апр 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Късметът ви днес е много добър и шансовете ви за успех в професионалните ви начинания са значителни. Предизвикателствата в бизнеса няма да изискват от вас големи усилия и ще се справите с лекота. Пренебрегвате критиките на близките си.
03 апр 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Днес успявате да направите така, че нещо, което отдавна ви принадлежи да попадне отново у вас. Трудно се отклонявате от веднъж избрания път и правите всичко възможно да постигнете намеренията си. Следвате твърдо избрания курс и не си позволявате да се отклонявате заради факти, споменати ви от околните. Ще се чувствате най-добре сред семейството си вечерта.
03 апр 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Добрите ви постижения ви задължават да продължите отговорно и качествено работата си. Започващият силен период за вас налага да подобрите (дори и да считате това за излишно) уменията си. Някои от вас ще получат възможност за квалификация на достатъчно престижно място, възползвайте се.
03 апр 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Развитията в последно време ще ви подтикнат да направите промени в живота си, за да стане той по-привлекателен и спокоен. Не е нужно да поемате и още отговорности, прагматично ги разпределете с околните. Приемете готовността им да ви помогнат. Това ще ви облекчи и освободи време за развлечения.
03 апр 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Приятели ще ви помогнат да стигнете по-бързо до решаването на проблем, който ви притеснява. Бъдете по-доверчиви към онези, които безкористно ви обичат и помагат, и не ги винете за неудачите си. Мислите ще ви отвеждат и при някого, с когото ви свързват нежни чувства, но поради обстоятелствата сте разделени.
03 апр 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Всичко се нарежда във ваша полза и денят "заплашва" да бъде един от най-успешните ви през последния месец. Финансовото състояние на семейството ви е отлично и можете да си позволите малко разточителство. Възползвайте се максимално от късмета си.
03 апр 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Предстои ви напредък в личен план. Той ще се отрази добре на самочувствието ви и ще ви превърне в желани събеседници. Не допускайте хора от обкръжение ви да се намесват в личното ви пространство. Сами можете да вземате решенията си, нямате нужда от подобни съветници.
03 апр 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Ще изненадате околните с промененото си отношение към конкретен проблем или събитие. С позитивното си мислене ще направите възможно и невъзможното, само от вас зависи. Пречистващата сила на природата ще ви освежи и даде сили, а вниманието на любим човек ще ви направи щастливи.
03 апр 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Разпределете добре времето си и не се увличайте по дреболии. Предстои ви доста работа и само с добър подход ще успеете да се справите. Не е фатално, ако отложите някой от ангажиментите си. Повярвайте, заслужава си да положите повече усилия днес.
03 апр 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Наред с трудностите ще имате и провокации, които могат да внесат разколебаване в намеренията ви. Но интуицията и убедеността ви, че сте на прав път не са измамни. Остава и да го извървите. Възможността да работите с професионалисти ще ви научи на полезни неща, за това повече гледайте и слушайте и по-малко говорете.
03 апр 2020
Последни новини