Вижте каква е свекървата ви според нейната зодия

Няма значение дали сте сключили брак, дали живеете заедно или сте нова двойка - да се разбираш с майката на любимия не е лесна задача. Да, има и много готини свекърви, чиято цел съвсем не е да те мачкат и да ти подмятат забележки. Дори напротив. Но дали сте попаднали на такава, сега ще разберете. Само трябва да знаете нейната зодия.

Свекърва зодия Овен

Поне няма да се притеснявате, че ще ви се бърка в личния живот (или поне не открито). Щом синът й ви е избрал, това е! Добра, лоша, негова сте си. Но! Ако живее близо до вас, очаквайте поне веднъж в седмицата да идва неканена. И не само – ще размества, подрежда и преструктурира дома ви редовно. Трудно ще ви е да я отучите от това. Важно е да знаете още нещо – тя бързо се пали, но и бързо й минава.

Свекърва зодия Телец

Ако сте млада двойка, да знаете, че тази жена може да ви бъде огромна подкрепа, най-вече материално. Няма особено да ви се бърка в отношенията, нито да ви досажда. Но ще държи вие да я посещавате! За нея е важно да сте добра домакиня и да поддържате уют в дома. Ако не го правите, винаги ще срещате едно скрито презрение в нея.

Свекърва зодия Близнаци

Ще ви е досадно постоянното й бърборене, но като цяло няма да имате проблеми с нея. Бързо ще намерите общ език. Тя не е злобна личност, макар понякога да се изказва неподходящо. Гледайте на нея като на приятелка и всичко ще е наред. Но все пак, помислете добре преди да заживеете под един покрив. В такъв случай няма да се радвате на голямо спокойствие.

Свекърва зодия Рак

Тя е много грижовна и мила. За нея е важно семейството да е здраво и щастливо, останалото не я интересува. Можете да й споделяте лични проблеми, най-малкото ще се постарае да ви разбере и да ви даде съвет. Но иначе няма да ви притеснява по никакъв начин. Само бъдете внимателни, защото е много чувствителна. Задължително я поздравявайте на всеки празник.

Свекърва зодия Лъв

Вие може да сте страшно щастливи с такава свекърва, ако се отнасяте към нея с уважение. Тя обича това! Няма да ви критикува, няма да ви прави забележки, но ще дава съвети. Хубаво е да се вслушвате в тях, често излиза права. Когато ви идва на гости, дръжте се все едно това е малък празник. Така със сигурност ще я спечелите – ценен ход!

Свекърва зодия Дева

Може би повечето вицове за свекърви са измислени по нея. Тя е типичен образ – критикува, негодува, все е права, а вие грам не отбирате. Държи да сте „благоприлична", да си гледате мъжа и нищо друго да не ви интересува. Важно е да й покажете, че не е тя тази, която ще ви дава тон в живота. Както и да говорите с партньора за това. Защото тя наистина е способна да ви раздели!

Свекърва зодия Везни

За нея топлите отношения и разбирателството са много важни, затова никога няма да ви нагруби, ако сама не я предизвикате. Тя е мила, ще се държи отлично с вас и ще ви разбира. Дори да се разделите с мъжа си, нищо чудно с нея да останете в чудесни приятелски отношения. Само внимавайте с езика! Тези жени не понасят цинизми. Не се и шегувайте на нейн гръб, защото понякога ням да разбира хумора ви.

Свекърва зодия Скорпион

Тук имате само два варианта – тя ще бъде или най-верният ви съюзник, или най-големият ви враг. Съветваме ви да не влизате в конфронтации и спорове с нея, това са битки, които едва ли ще спечелите. Ако трябва, дръжте се и леко лицемерно. Усмихвайте се, съгласявайте се с нея, трайте си, за да ви е мирна главата. И любовта!

Свекърва зодия Стрелец

Можете да се разбирате чудесно с нея. Важното е просто да се вслушвате в аргументите й или поне да се преструвате, че го правите. Тя няма да се интересува от подробни детайли за отношенията ви със сина й. Нито пък ще прави интриги и ще се бърка. Помнете едно – дори да каже нещо, което ви прозвучава обидно, тя не го мисли! Просто на тази зодия й липсва тактът.

Свекърва зодия Козирог

Честно казано, едва ли има човек, който да ви даде точен съвет как да се държите с нея. Твърде вероятно е под безизразната й маска да се крият куп силни емоции. Но ще ви кажем поне малко насоки – уважавайте я! Не се стремете да променяте мнението й и никога не си позволявайте да клюкарите пред нея. Тя няма да ви се меси, няма да ви идва често на гости, нито пък ще ви кани често. Поне от тази гледна точка сте щастливка.

Свекърва зодия Водолей

Тя е оригинална, модерна, облича се чудесно и определено годините не й личат. Но да живеете с нея е трудно. Все ще ви намира работа или пък тя все ще върши нещо, че чак ще ви става неудобно защо седите. Ще настоява да възпитава децата ви! Макар мисленето й да е демократично, действията й са непредвидими. Имайте едно наум.

Свекърва зодия Риби

Тя винаги се жертва за децата си. И е абсолютно възможно да приеме и вас за свое дете! Ще лишава себе си, за да сте вие добре. Хубаво е да сте й благодарни за това. Ще се старае да има любов между вас двамата. Ще ви сдобрява, когато сте скарани, ще заема и вашата страна, ако трябва. Дори ще ви прощава, ако я обидите. Тя е чудесна свекърва, затова се дръжте добре с нея.

Източник: http://www.snews.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини