15 °C

Два пъти повече забавления обещават за тазгодишния Open air

С мащабни дейности са се захванали организаторите на второто издание на Open air – тази година това ще е двудневно събитие, което отново ще се проведе в местността Константин и Елена в близост до едноименния параклис на село Татарево. В края на лятото, когато никой не иска да се раздели с безметежните ваканционни дни, младежите подготвят два пъти повече изненади за почитателите на съвременната хаус музика.

Илиян Желязков, Момчил Добрев и Виктория Лозанова здраво са запретнали ръкави и са осигурили 10 от най-известните имена на  DJ-еи в България, техника по озвучаване на изключително високо ниво. Младежите този път имат безрезервната подкрепа на Община Първомай и сериозни спонсори: Летище Пловдив, Каменица, PHRASER RECORDS, КОИНИ ltd, Печатница „Растер Павлов“- ЕООД,  АЛЕКС С-2002,  ОфисиТЕ ARDES.BG.

За двете вечери купон, желаещите да присъстват ще трябва да платят 5лв, срещу, които ще получат специални гривни. За посетителите са осигурени паркинг, бар, безкрайно място за танци, приказна природа, място за къмпингуване, графити-артисти и много други забавления. За тези, които не са сигурни, че знаят къде е мястото - международен път (Е80) Пловдив - Свиленград, ще има табела точно срещу отбивката за мястото на OPEN AIR.

„Елит – такси“ ще превозва на промоционална цена от 6лв. от центъра на гр.Първомай до мястото на събитието, а телефоните, на които можете да си поръчате превоз са: 0889526050 и 0894226565.

„Трудно ни беше и не намерихме много средства, за догодина ще търсим по-сериозно и събитието ще стане още по-грандиозно – закани се един от организаторите – Вики Лозанова - Тепърва навлизаме в нещата и правим всичко сами - от срещите със спонсорите до изработването на табелите, бара и сцената - всичко до най-малкия детайл. Ако все пак избием вложените пари и излезем на някаква печалба ще дарим средствата за добра кауза.

Програмата започва на

30 август - петък :

20:00 - DJ MILES

22:00 - MOMO DOBREV

00:00 - CHRISTIAN CRAKEN

03:30 - FARTECH

06:00 - NIKKO LAST

 31.08 - събота:

11:00 - NIKOLA ANDREEV vs MOMO DOBREV

17:00 - DJ TILEX

20:00 - PILOT BG

00:00 - DENNIS SMILE

03:00 - ASPARUH - 08:00  

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 24.01.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Обмислете положителните и отрицателните страни на въпроса, който стои за решаване пред вас днес, за да се предпазите от грешки. Ще бъдете успешни, ако не игнорирате разума от сърцето си и им отдавате еднакво значение. Общуването с приветливи и позитивно мислещи хора ще ви бъде полезно и ще ви се отрази тонизиращо.
24 яну 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Телец Обхванати сте от ентусиазъм и това неминуемо ще доведе до промени. Ако се вслушате в съветите на ценен за вас човек и ги приложите в бизнеса, ще регистрирате сполука. Ако прекарвате почивката си на море бъдете внимателни с подводните спортове.
24 яну 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Имате най-разнообразни планове за този ден, но твърде вероятно е да се окаже че трябва да се заемете с нещо, което не е влизало в сметките ви. Въпреки това го направете и няма да съжалявате. Бъдете искрени към интимния партньор, предпочитайте да говорите открито за въпроси, които ви вълнуват, а не да ги премълчавате.
24 яну 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Ще посветите по-голямата част от времето си на реализацията на делова задача. Обмислено и разумно пристъпвате към работата си, друго не би могло и да бъде за вас, за това ще се доближите до успеха. Търсещите нов път ще проучват възможностите за образование или работа в чужбина.
24 яну 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Ще работите самостоятелно, влагайки творчески заряд и амбиция за изява. Без да отхвърляте чуждите идеи ще търсите най-доброто, което да приложите в работата си. Така ще си осигурите по-добри бъдещи проекти, а от там и финансова осигуреност. Вслушвайте се в съветите на специалисти за здравословните си неразположения.
24 яну 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Полезните ви контакти ще благоприятстват задачите, с които се захващате днес. Когато сте в позиция на зависими от някого знаете как да се държите, но не променяйте отношението си към него при промяна на обстоятелствата. С ентусиазъм ще градите планове за общото ви бъдеще с партньора, вдъхновени от вниманието му към вас.
24 яну 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Очаква ви спокоен неделен ден. Делата ви ще вървят така, както сте ги планирали. Вечерта е възможно да се отдадете на развлечения. Среща със стари приятели ще ви развесели и настрои позитивно за предстоящата седмица. Имате нужда от повече разнообразие, затова помислете какво можете да направите по въпроса.
24 яну 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Изпълнени сте с добри очаквания от предстояща сделка и ще подчините времето на деловите си ангажименти. Натовареността ще изостри чувствителността ви и са възможни конфликти. Владейте се, за да не провалите настроението, не само своето, но и на околните. Пътуващите ще изпълнят програмата си, стига да са внимателни, ако шофират.
24 яну 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Без да се стряскате от динамичното развитие на събитията покрай вас, ще задълбочите интересите си в сферата, в която работите. Доверието, което сте изградили до тук ще благоприятства по-следващите ви стъпки, без затруднения ще се ползвате от услугите на хората около вас.
24 яну 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
Затрудненията на работното място ще ви поизнервят, но ще намерите правилните решения за тях. Не се ангажирайте с много дейности наведнъж, за да можете да мислите пълноценно, а не под въздействие на стреса. Не пренебрегвайте семейството си и обърнете внимание на личните си дела. Грижите за здравето ще ви се отразят добре, ще ви направят по-гъвкави и бодри.
24 яну 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Не се подвеждайте по чужди съвети, защото е възможно прикрити недоброжелатели да ви навредят. Вслушвайте се в собствената си интуиция и действайте съобразно нея. Имате успех сред противоположния пол. Чарът и чувството ви за хумор са неотразими. Възползвайте се.
24 яну 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Инвестирайте в бъдещето си. Направете нужните усилия днес, за да се чувствате добре утре. От изявите ви ще зависят бъдещите ви реализации. Ползотворни контакти ще ви помогнат да определите приоритетите си, като дадете предимство на нещата, които ви носят доволство и добри доходи.
24 яну 2021
Последни новини