Два пъти повече забавления обещават за тазгодишния Open air

С мащабни дейности са се захванали организаторите на второто издание на Open air – тази година това ще е двудневно събитие, което отново ще се проведе в местността Константин и Елена в близост до едноименния параклис на село Татарево. В края на лятото, когато никой не иска да се раздели с безметежните ваканционни дни, младежите подготвят два пъти повече изненади за почитателите на съвременната хаус музика.

Илиян Желязков, Момчил Добрев и Виктория Лозанова здраво са запретнали ръкави и са осигурили 10 от най-известните имена на  DJ-еи в България, техника по озвучаване на изключително високо ниво. Младежите този път имат безрезервната подкрепа на Община Първомай и сериозни спонсори: Летище Пловдив, Каменица, PHRASER RECORDS, КОИНИ ltd, Печатница „Растер Павлов“- ЕООД,  АЛЕКС С-2002,  ОфисиТЕ ARDES.BG.

За двете вечери купон, желаещите да присъстват ще трябва да платят 5лв, срещу, които ще получат специални гривни. За посетителите са осигурени паркинг, бар, безкрайно място за танци, приказна природа, място за къмпингуване, графити-артисти и много други забавления. За тези, които не са сигурни, че знаят къде е мястото - международен път (Е80) Пловдив - Свиленград, ще има табела точно срещу отбивката за мястото на OPEN AIR.

„Елит – такси“ ще превозва на промоционална цена от 6лв. от центъра на гр.Първомай до мястото на събитието, а телефоните, на които можете да си поръчате превоз са: 0889526050 и 0894226565.

„Трудно ни беше и не намерихме много средства, за догодина ще търсим по-сериозно и събитието ще стане още по-грандиозно – закани се един от организаторите – Вики Лозанова - Тепърва навлизаме в нещата и правим всичко сами - от срещите със спонсорите до изработването на табелите, бара и сцената - всичко до най-малкия детайл. Ако все пак избием вложените пари и излезем на някаква печалба ще дарим средствата за добра кауза.

Програмата започва на

30 август - петък :

20:00 - DJ MILES

22:00 - MOMO DOBREV

00:00 - CHRISTIAN CRAKEN

03:30 - FARTECH

06:00 - NIKKO LAST

 31.08 - събота:

11:00 - NIKOLA ANDREEV vs MOMO DOBREV

17:00 - DJ TILEX

20:00 - PILOT BG

00:00 - DENNIS SMILE

03:00 - ASPARUH - 08:00  

Източник: Parvomai.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини