За последен мач на отбора се събират момчетата 96/97г.

От архива на Божидар Мирчев: Даниел Тенев, Росен Тодоров, Тенчо Гошев, Георги Калчев, Никола Пашев, Aтанас Колев, Йордан Йорданов, Теодор Чолаков и Тилко Русев в в Царево - Бургаска обл.

За последен мач под знака на „Борислав“ се събира отборът на младежите родени 96/97 година. Те няма да могат да продължат участие в шампионата, тъй като голяма част от тях отиват да учат и живеят извън Първомай. Някои ще продължат да ритат в отбори като Берое, Локо – Пловдив, Ботев и други.

Тимът, воден от Иван Рашев беше най- успешната формация през последните години. Едни от най- впечатляващите успехи на момчетата са спечеленият турнир през 2007 в зала, през 2009 – са трети в Гърция, печелили са златото на турнира „Футболът обединява“ в Приморско през 2010 и 2012. Завоювали са много призови места и купи.

На 31 август, от 10 часа на градския стадион те ще излязат срещу един от най- успешните тимове, водени преди години от Илия Ганчев – мъже, родени през 1974/75 година.

Освен Иван Рашев, на бенефиса са поканени кметът на общината Ангел Папазов, Илия Ганчев – не само като треньор, но и като председател на комисията по младежта и спорта, заместник- кметовете и всички, които очакват  срещата да се превърне в приятно и забавно събитие.

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини