Топ банкер изнасили жена на парти край басейн

Топ банкер на Goldman Sachs е арестуван по обвинение в изнасилването на 20-годишна жена в луксозна лятна къща с наем от 33 00 долара на месец в Хемптънс, САЩ. 37-годишният Джейсън Лий е обвинен в изнасилване първа степен в сряда. Полицията смята, че той е насили жената по време на гол купон покрай басейна на дома, нает от банкера заедно с жена му.

Лий, управителен директор в групата на Goldman Sachs, занимаващ се с първични публични предлагания, пледира невинен. Неговият адвокат заяви, че клиентът му е невинен и с нетърпение очаква да си изчисти името. След ареста банкерът е бил пуснат в отпуск. По информация на изданието „Ийст Стар Хемптънс“, жертвата е била гост на Лий в лятната къща по време на парти в понеделник вечерта. Източник от полицията е разкрил, че на партито до басейна е „имало голотия“. 
Вечерта на понеделник или в ранните часове на вторник, според следователите, Лий е изнасилил младата жена. Партито се е състояло в имение с четири спални, което Лий и жена му наели за лятото. По данни на „Ню Йорк таймс“, наемът на имението е 33 000 долара на месец. Жената е съобщила за изнасилването във вторник. Лий е арестуван на следващия ден. По време на слушане в съда в Източен Хемптън, на което присъстваха съпругата на Лий и няколко негови други роднини, бе взето решение банкерът да бъде освободен под гаранция в размер на 20 000 долара. „Работим за това, да му изчистим името“, каза след края на слушането адвокатът му Едуард Бюрк.

Източник: http://snews.bg/

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини