Мистериозен свещеник спаси жертва на катастрофа (видео)

Медиите в САЩ полудяха по мистериозен случай в Мисури. Загадъчен свещеник се появява на място на катастрофа, в която е пострадало 19-годишно момиче. Започва да се моли за нея и спасителите й, след което изчезва. Най-странното е, че на записите от камерите този човек не съществува. Още по-странното е, че катастрофата е станала на шосе, затворено за движение, но десет минути преди инцидента някой маха предупредителните табели, съобщава "Дейли мейл". 
Момичето, което прекарва повече от 10 часа, притиснато от металите, оживява.
Катастрофата става на шосе N19 в Мисури. Мерцедесът на Кени Ленц се блъска челно с автомобил, който внезапно изскача в насрещното. Зад волана бил 26-годишният Аарон Смит, както по-късно става ясно – пиян.
За нещастие инцидентът става на място, което е отдалечено от населени места и спасителите се опитват да вадят пострадалата Кети с подръчни средства.
През цялото време младото момиче е в пълно съзнание. В един момент Кети извисява глас и казва, че всички трябва да се помолят заедно с нея. По думите й точно в този момент се появил и свещеникът.
“Той се приближи към нас и започна да се моли. Беше католически свещеник, носеше със себе си елей, с което помаза момичето. Не мога да си спомня точните му думи, но в този момент разбрахме, че аз и останалите ми колеги ще успеем да спасим Кети”, разказва един от спасителите.
Междувременно свещеникът изчезнал точно така незабелижимо, както и се появил. “Искаме да го намерим поне и да му благодарим. Търсим го, дори пуснахме негов нарисуван портрет, но никой не го познава”, твърди пожарникар, цитиран от "Дейли мейл". 

Източник: http://scandalplus.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини