Екстрасенси: Свалянето на правителството ще е голяма грешка

Ели Маринова

Няма да има промяна в България поне още две години, категорично заяви екстрасенсът Божидар Караджов при Гала в Нова телевизия. Според него сега свалянето на правителството ще е голяма грешка и той изобщо не вижда оставка на правителството на Пламен Орешарски. "Тези протести сега все пак ще доведат до някои добри неща. Ще има частични конституционни промени и промени в изборния кодекс за в бъдеще. Ще бъдат сменени и двама областни управители", допълни прогнозата си екстрасенсът.
Нумероложката Ели Маринова прогнозира, че септември, октомври и ноември ще са много тежки месеци и едва след това българите ще видят светлина в тунела.
Тя обаче изрази силното си безпокойство от случващото се в момента и подчерта, че в момента България е в лична година 6, което вещае размирици.
"Шестицата е Марсово число и е подвластна на хормоните. Това означава, че действията на хората ще са непредсказуеми и вещае размирици. Август и септември пък са подвластни на числата 5 и 6. Много ме плаши това, което може да се случи

Източник: http://www.blitz.bg/

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини