Глупостите които правим за жените

Не знаем как, но жените винаги успяват да ни направят на глупаци, пише Div.bg. И в повечето случаи съвсем не нарочно. Просто ние, мъжете, сме склонни да вършим какви ли не щуротии, само и само за да впечатлим някоя дама. Ето и кои са най-често срещаните глупости, които правим заради жените.

 Харчим повече, отколкото можем да си позволим

Харченето на пари, за да впечатлим някоя жена, може само да ни навреди. Ако мацката е с вас заради парите, а вие ги нямате, значи съвсем скоро взаимоотношенията ви ще приключат, а парите ви ще си стоят все така изхарчени. Ако мацката обаче не е с вас заради парите, а вие вече сте яко задлъжнели, то връзката ви с въпросната дама не започва никак добре. По-добре си спестете парите, купете си нещо, за което дълго време си мечтаете, и почакайте да срещнете момиче, което ще ви харесва без значение дали имате пари, или нямате.

 Хвалим се

Разбира се, ние сме абсолютно велики и няма начин да не разкажем на някоя девойка колко добри пари правим, колко сме важни за компанията, в която работим, колко са натоварени тренировките ни, колко известни и влиятелни хора познаваме...

 Правим се, че харесваме някоя група

Музиката е приятен начин хората да се свързват помежду си. Почти всеки харесва The Beatles, Nirvana... но мъжете сме изключително склонни да поизлъжем, че харесваме някаква особено гадна група, само и само момичето, което сваляме да ни одобри. За няколко седмици може и да успеете да я убедите, че наистина харесвате въпросната банда, но я си представете, че с мацката започнете сериозна връзка... ще трябва да ѝ признаете някои неща, а на нея може и изобщо да не ѝ харесат.

 "Къпем" се с парфюм

То е ясно, че всички мъже искаме да миришем супер неустоимо, когато отиваме на среща, но това не значи, че трябва да се заливаме с афтършейв, парфюм, одеколон или там каквото използваме. Прекаляването винаги е лоша идея.

 Лъжем

На всеки мъж му се налага да разказва истории, с които да впечатлява дамите. Всички мъже обаче, без изключение, обичаме да преувеличаваме, а някои дори откровено си лъжем. Но това е сериозен автогол. Жените имат лошото качество да помнят именно подробностите, за които сме послъгали. И ако продължим отношенията си с тях, те често ни хващат, че сме лъгали. И някои не са много щастливи от този факт.

 Не пускаме телефона

Ясно е, че искаме жените да си мислят, че сме много важни и търсени. Да, ама готините мацки не се впечатляват особено от такива неща. Дамите искат да се чувстват така, сякаш са най-важното нещо за нас, така че, ако искате да спечелите точки, не вдигайте, когато някой ви се обади, а кажете на мадамата, че тя ви е по-важна.

 Бием се

Да се сбиеш никога не е добра идея или поне не е най-добрата. Дамите искат да имат мъж, който е до тях, а не такъв, който е в районното. Разбира се, ако се наложи да защитите някоя жена, трябва да го направите, но го направете като мъж, а не като недорасляк.

 Говорим за бившата

Някои хора погрешно смятат, че е добра идея да говорят лоши неща за бившата си приятелка. Никое момиче не иска да слуша за бившите ви гаджета. Това е положението.

Източник: http://www.petel.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини