Две престижни награди получи директор Елена Иванова

Във вторник 11.06.2013г. на тържествена церемония, организирана от РИО – Пловдив, Началникът на инспектората връчи от името на Министъра на образованието почетното отличие „ Неофит Рилски” на г-жа Елена Иванова – директор на СОУ „Проф. д-р Асен Златаров”гр. Първомай.

По думите на инж.-мениджър Иванка Киркова, началник на Регионалния инспекторат по образованието-Пловдив: „…Тазгодишните номинации бяха с изключително висока конкуренция. Гордея се от факта, че все повече са хората, които работят за по-добро и по-качесвено образование. А с тая номинация Вие сте избрана да им бъдете за пример!” Тези думи красноречиво говорят за високите постижения и новаторския принос на госпожа Елена Иванова в образоватeлното дело!

Престижната награда „Неофит Рилски” Министерството на образованието и науката дава за дългогодишна цялостна високопрофесионална трудова дейност в системата на народната просвета на директори и учители. Призът се връчва ежегодно в навечерието на 24 май.

Пак по повод на Деня на славянската писменост, Съюзът на работодателите в системата на народната просвета, удостои Елена Иванова с почетното звание Директор на годината за 2012/2013. Бяха ѝ връчени плакет и грамота за високия професионализъм и постижения в педагогическата практика.

Да са й честити двете заслужени отличия!

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини