От какво е направена любовта. Три отговора

Видео клипът на Katy B "What Love Is Made Of" е най-новото попълнение във видеотеката на eTV. Парчето е пилотен сингъл от предстоящия втори студиен албум на певицата, планиран за есента на 2013-та. От дебютния си албум `On A Mission’, Каty B има три сингъла в британския Top 10. Албумът получи различни номинации включително за наградите Mercury и MOBO. Едноименното парче ‘On A Mission’ и колоборацията й с Magnetic Man в ‘Perfect Stranger’ бяха сред най-успешните хитове на британската електронна сцена през 2011-та година.

Обаче най-вероятно да познаете от какво е направена любовта в следващия нов клип. Красива, красива Тамар Бракстън, с красиво коремче в това красиво видео. То е към втория сингъл "The One" от предстоящия и студиен албум, който ще излезе в края на лятото от Streamline/Epic Records.
(Tamar Braxton е американска певица, композитор, актриса , танцьорка и риалити тв звезда, която изгрява през 90-те години с участието си в дамската ар енд би група "The Braxtons"). Та ето с това видео в музикалните минути на eTV ще бъдат ощастливени почитателите на R&B.

Според Emblem3 "The One", единствената е Клое. Енергийното видео на дебютното парче на момчешката група е вече във видеотеката на eTV. Emblem3 са финалисти от американското издание на "X Factor". Независимо, че завършиха на 4-то място в риалити формата, нещата за момчетата от Emblem3 се развиват добре. В средата на януари т.г. те подписаха договор с лейбъла на Simon Cowell - SyCo Music - част от Sony Music и започнаха работа по дебютния си сингъл"Chloe (You`re The One I Want)". Групата вече е сравнявана с One Direction и сочена за бъдещия голям конкурент на британците. Тримата от Emblem3 - Wesley, Keaton и Drew - съобщиха, че до края на годината ще излезе и дебютният им албум.  

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини