Deep Purple разтърсиха Каварна

Вчерашният ден отбеляза края на тазгодишния Kavarna Rock 2013. Фестивалът продължи два дни, като успя да събере хиляди фенове и да представи групи на световно ниво. Вторият ден от Kavarna Rock започна със Звезди и неговата група Аналгин.

Руската група Алиса имаше емоционална среща с музикантът Стенли, който се оказа приятел на вокалиста на бандата Костя. Doro Pesch, която беше една от големите звезди на феста това лято, направи истински фурор на среща с феновете си. Около 150 души чакаха с тениски, дискове и огромното желание да се докоснат до метъл кралицата.

След като публиката беше доведена до истинска еуфория, последва и грандиозният финал, а именно излизането на рок титаните Deep Purple. Бандата имаше място не само като хедлайнер на вечерта, но и като закриваща банда на целия фестивал. След два дни, наситени с много рок и Purple увенчаха Kavarna Rock с музиката, която е докоснала милиони фенове през годините. Титаните Purple отново показаха защо са толкова слушани и обичани сред различните поколения. Препълненият стадион се потопи в звуците на Purple, които подариха именно на българската публика първото живо изпълнение на своя нов албум Now What?!.

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини