Облаци, пепелници и мъка. В черно-бяло и червено

"Clouds" е пилотен сингъл от предстоящия нов студиен албум на Redrama, който ще излезе през есента на 2013-та. Видеото пристигна в eTV, малко след излизането му по света. Ако парчето ви прозвучи малко (или много) като нещо познато, като нещо като Backstreet Boys, за това си има основателна причина.

Redrama е звездата на финландската хип хоп сцена, а в "Clouds" се включва и A.J. McLean от култовата бой банда Backstreet Boys. Още през 2012-та година тръгнаха слухове за съвместно парче между Redrama и A.J. McLean, и сингълът вече е факт. Двамата се събират за записите на парчето в студио в Амстердам, докато тече съвместното турне на групите New Kids On The Block и The Backstreet Boys през 2012г.
 
Ласе Мелбърг (роден през 1977г. в Хелзинки), популярен със сценичното име Redrama, е може би най-успешният финландски хип хоп изпълнител. Ето какво казва за него Alexander James "A.J." McLean, член на една от най-успешните бой банди за всички времена - Backstreet Boys – с продажби от над 130 милиона копия от албумите: "Redrama е музикален магьосник в студиото. С него работя и върху предстоящия си солов албум, така че очаквайте още нови неща от нас”.

CLEAN EDIT версията на видеото към новия сингъл на Snoop Lion - Ashtrays and Heartbreaks - с участието на Майли Сайръс е другото попълнение в музикалните минути на eTV. Snoop Lion, който някога, някога беше Снуп Дог, идва в София на 8 юли и така българската публика ще чуе и хитовете на рапъра, и новите реге парчета от албума REINCARNATED на концерта в Арена Армеец. Засега гледайте "Ashtrays and Heartbreaks" по eTV.

За регето се смята, че е слънчево и островно. Tова обаче е в телени огради, пепелници и мъка. Но също така звучи страхотно, и бяло-черната Майли Сайърс също e страхотна.
 
Видеото е заснето в Лос Анжелис под режисурата на PR Brown (Sammy Adams “Only One”, Becky G “Im a monsta” feat Will.I.Am, Skylar Grey “Dance Without You”). Песента е четвърти официален сингъл от новия албум на звездата REINCARNATED, който излезе на 23 април от Вирджиния Рекърдс/Sony Music.

Червеното е BMW в третия черно-бял клип - People Like Us на Kelly Clarkson. Все пак има още някакви цветове, например една жълта Nokia. Така де, в един черно-бял свят всеки цвят грее особено ярко. Да не говорим, че ако слушаш със затворени очи, чуваш по-добре музиката. Все пак вижте цветните послания и в този клип, който наскоро праистигна в eTV.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини