Децата на Първомай научиха пеперудата Пепи да танцува

ESCOM беше първата фирма, която зарадва децата на Първомай за техния празник. Малки и големи получиха пъстри балони преди началото на големия концерт пред читалището. А в него се включиха детските градини от общината. Децата пяха, рецитираха стихове и танцуваха, за да научат пеперудката Пепи как да стъпва леко и в такт с музиката. В програмата имаше за всекиго по нещо – от народни танци, рок, меренге, балет, до задължителния „Гангнам стайл“. Водещата на тържеството Йоланда Кисьова спретна много забавни игри и малчуганите пукаха балони, имитираха животни, показваха как се смеят, как се ядосват или колко им е топло. А победителите получиха награди за артистичност, бързина и съобразителност.

„Клубът на радостта“ отвори ателие в което рисуваше лицата на малчуганите, а на специален благотворителен базар  разпродаваха изработени от децата украшения.

Поздрав към всички деца поднесе и кметът на общината Ангел Папазов. Той издаде заповед на 1 юни всички родители, баби и дядовци да слушат и изпълняват желанията на малчуганите.

За участници и зрители бяха осигурени лакомства от фирмите „Бор чвор“, „ББП“, от читалището и от общината.

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини