Вечер на шлагерната песен зарадва първомайската публика

За вечерта на шлагерната песен Група «Романтика», дует „Блян“ и оркестър „Ретротон“, към който се присъедини и Ани Сиракова, бяха подготвили не само песни познати ни като „стари градски“, но и шлагери от недалечното минало- на „Тоника“ и позабравената Росица Николова. В ритъма на техните танго, ча-ча и румба се понесе танцовата двойка Нели Киркова - Ели и Хубен Хубенов – Бени от клуб „Елика“. Талантливите интерпретации на Соня Коджабашева и чудесните им изпълнения от „Романтика“ и „Блян“ спечелиха аплодисментите на публиката.

 Кристияна Сиракова повдигна настроението с две  незабравими песни – на „Мастило“ и Тина Търнар. Кулминацията на концерта този път принадлежеше на Запрян Петелов - Петела. „Дяволска жена“ на Фанданго и „Нека бъде светлина“ на Васко Кръпката разбиха представите зрителите за протоколен сценарий.

В края на вечерта председателя на читалищното настоятелство Иван Караславов връчи юбилейни грамоти на самодейците, които през годината навършват кръгла годишнина. Огромни аплодисменти получи Асен Николов –Аско- доайен на читалището, отдал над 50 години от живота си за неговата дейност, корепетитор на почти всички музикални групи и един от създателите на „Веселите момчета“. Чичо Аско получи много букети и специална песен от състава за шлагерни песни „Романтика“.

Групата отдаде почит и пред паметта на Пламен Кръстев с песен, която той самият е издирил и записал.

Източник: Parvomai.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини