Изпратиха абитуриентите

автор на снимката:Христо Цветков

Двете училища с гимназиални класове в Първомай изпратиха абитуриентите си с пожелание за попътен вятър и успешна реализация. В тези празнични и малко тъжни дни, дванадесетокласниците се разделиха и с училищните знамена.

75 редовни и първият випуск от 16 задочни зрелостници напуснаха ПГСС „Васил Левски“.  Трима от тях вече са студенти. В слово, от името на класните ръководители Свитлана Николова каза: След този звънец животът ви се променя – завинаги. От днес нататък ще бъдете кандидат- студенти, кандидат- родители, кандидат – бизнесмени… Очаква ви истинският живот, в който няма поправими двойки. Знайте, че всичко е било междучасие, а сега започва истинският час за всички вас.

Учители и ученици си взеха довиждане и в СОУ „Проф. д-р Асен Златаров“. Директорът – Елена Иванова използва тържествения ден, за да награди класиралите се през годината ученици на национални състезания и олимпиади. С кратка програма златаровци пожелаха успех в живота на своите абитуриенти.

С броене до 12 младежите и девойките отбелязаха раздялата си с училищата си и навлизането им в живота. Сега им предстоят редица тежки изпити и важни решения и разбира се, много приятни вълнения на абитуриентските им балове.

Теодора Кирякова

автор на снимката:Христо Цветков
автор на снимката:Христо Цветков
автор на снимката:Христо Цветков
Свитлана Николова, автор:Стоян Неделчев

автор:Стоян Неделчев
автор: Стоян Неделчев
автор: Стоян Неделчев
Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини