Цветанов е бисерчанин, твърдят хората от възстановеното от наводнението село Бисер

Цветанов и Тянка Георгиева

“Цветанов е бисерчанин”, това каза в Любимец Тянка Георгиева жител на село Бисер, която дойде за да прегърне Цветан Цветанов. "

Където сте вие там сме и ние. Бяхте като наши деца, приехте нашата болка като ваша. Ние не сме прости хора. Сега гледат да ви очернят, защото вие изкарахте подземния свят наяве. Вие върнахте живота ни. Спомням си като стоях пред прелялата река Бисерска и плачех, до мен дойде Борисов и ме пита защо. Обасних му, че не знам какво се случва с 84-годишната ми майка, която е отвъд реката. До 20 минути той организира спасителите и майка ми беше до мен. Жива и здрава. И днес, където и да го види иска да му целува ръката. Това са политици, които показаха героизъм .Г-н Цветанов, нямате право на предателство като Мирослав Найденов! Ако вие оставите Борисов ще ви заплюем!"

Тянка Георгиева каза още, че за първи път като производител на зеленчуци е получила пари от държавата.

"С вас сме, вие доказахте, че не сте само политици от телевизора, а работещи и можещи хора", това каза на Цветан Цветанов кметът на Любимец Анастас Анастасов.

“Трябва да бием с много, за да можем да довършим започнатото. Най-важното е хората да излязат за гласуват“, каза Цветан Цветанов.

От своя страна Лиляна Павлова подчерта, че следващото правителство на ГЕРБ ще подкрепя производителите на плодове и зеленчуци, защото Любимец е познат в цялата страна с дините и пъпешите си. Евросубсидиите ще подкрепят производителите, а вносът ще бъде контролиран. Субсидираната продукция ще бъде с конкурентноспособни цени, убедена е Павлова.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини